Ha ha ha si acum imi miros mainile de la manusile de "doftor" si cu negru sub unghie tot s-a lasat, ce-i drept nu asa tare ca pana sa-ti vina ideea. "Eleronul" ala wanna be, arata ca la el acasa . Tre' facut rosu, ca tot ce-i sport la urma urmei nu?! Poate-i dai si niste perle!
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Vreau sa va intreb ceva(BBI & vgroza).De ce a trebuit sa demontati AC-ul?nu incape intercooler-ul?Citeam undeva prin topicul lui BBi ca daca vrei sa pui intercooler..ii cam nasol daca ai AC si ABS,ca nu ar avea loc conductele.Nu exista nicio sansa sa pui intercooler pe un Ambition de ex?AC si ABS..fara a demonta nimic.
Spor la treaba baieti.Am auzit ca s-au scos si 140 cp din 1.4 + kompresor.Sunt curios cat o sa scoateti voi..dar mai ales sunetul de la BOVCumpar volan de Duster
Comment
-
@sobo - daca am citit eu bine putin mai in urma,au dat jos AC`ul pentru a pune compresorul pe rola de accesorii(aici sper sa zic bine) de la AC
Comment
-
Trebuie dat AC jos ca sa punem compresorul, iar radiatoarele de AC si tubulaturile dece sa le mai tzin pe mashina daca nu le folosesc iar ABS-u nu are nici o legatura cu montarea unui intercooler. Deci puteti monta intercooler pe orice versiune de logan, lasati vorbele din auzite si spuseKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
acu ceva vreme , cand exista vestiutul Logan BFF , am intrebat pe topicul lui daca se poate monta intercooler pe 1.4 mpi , pe benzinar, bff-ul fiind dci , si la intrebarea mea..raspunsul a venit din partea lui dsign si a fost unul negativ...cum ca intercooler se poate doar pe dci :-?? care e faza???
apropo bov-ul pana la urma unde in montati???si mai exact cand o sa scoata acel sunet "sexy" cand apesi ambrajul sau cand ridici piciorul de pe acceleratie?? sau cand?
inca o data spor la treaba..imi place la nebunie ce faceti0.9 tce SL plus
Comment
-
intercooler merge pe dci si asta il face mult mai al dracu
insa pe benzina intercooler?? ar trebui sa fie turbo ca sa poata fi montat...si nu vad cum ar rezista motoru ala de 1.4 la turbo:|
bov-ul face acel sunet 'sexy" cand este turata in gol sau in sarcina dupa 3000rpm....sau o turatie completa si se i-a picorul din gaze...nu ajuta la nimic bov-u ci doar pt sunet..si eu pregatesc unul de la HKS...app de asta..pot pune bov pe circuitul actual de aer al unui dci ? de 65cai ?resoftat ? trebuie alt cicuit...scuzati off topiculMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View Postam intrebat pe topicul lui daca se poate monta intercooler pe 1.4 mpi , pe benzinar, bff-ul fiind dci , si la intrebarea mea..raspunsul a venit din partea lui dsign si a fost unul negativ...cum ca intercooler se poate doar pe dci :-?? care e faza???
Altfel, nu vad ce ai putea sa racesti cu intercooler-ul.
Ai idee la ce foloseste acest intercooler?
@vgroza, nu se comenteaza pe topic pentru ca se asteapta rezultatuil final.
Si nu trebuie sa astepti niste comentarii pe un forum, trebuie sa folosesti masina asa cum iti doresti, sa porti succese nenumarate in fata adversarilor de "rasa" si sa fii multumit de munca depusa si banii cheltuiti
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View Postin...nu ajuta la nimic bov-u ci doar pt sunet..si eu pregatesc unul de la HKS...app de asta..l
on topic...felicitari vgroza si bibi pt ce faceti....astept cu nerabdare sa vad masina cu toate montateLast edited by alexutzu; 25 September 2009, 13:58.low....&.....slow
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View Postintercooler merge pe dci si asta il face mult mai al dracu
insa pe benzina intercooler?? ar trebui sa fie turbo ca sa poata fi montat...si nu vad cum ar rezista motoru ala de 1.4 la turbo:|
bov-ul face acel sunet 'sexy" cand este turata in gol sau in sarcina dupa 3000rpm....sau o turatie completa si se i-a picorul din gaze...nu ajuta la nimic bov-u ci doar pt sunet..si eu pregatesc unul de la HKS...app de asta..pot pune bov pe circuitul actual de aer al unui dci ? de 65cai ?resoftat ? trebuie alt cicuit...scuzati off topicul
Daca te uitai mai dinainte ai fi vazut ca oamenii se pregatesc sa puna compresor pe motorul asta,deci de acolo intercoolerPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment