Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ha ha ha si acum imi miros mainile de la manusile de "doftor" si cu negru sub unghie tot s-a lasat, ce-i drept nu asa tare ca pana sa-ti vina ideea. "Eleronul" ala wanna be, arata ca la el acasa . Tre' facut rosu, ca tot ce-i sport la urma urmei nu?! Poate-i dai si niste perle!

Comment

• ms baietii, tot respectul..
      sigpic

Comment

• Vreau sa va intreb ceva(BBI & vgroza).De ce a trebuit sa demontati AC-ul?nu incape intercooler-ul?Citeam undeva prin topicul lui BBi ca daca vrei sa pui intercooler..ii cam nasol daca ai AC si ABS,ca nu ar avea loc conductele.Nu exista nicio sansa sa pui intercooler pe un Ambition de ex?AC si ABS..fara a demonta nimic.

Spor la treaba baieti.Am auzit ca s-au scos si 140 cp din 1.4 + kompresor.Sunt curios cat o sa scoateti voi..dar mai ales sunetul de la BOV
        Cumpar volan de Duster

Comment

• @sobo - daca am citit eu bine putin mai in urma,au dat jos AC`ul pentru a pune compresorul pe rola de accesorii(aici sper sa zic bine) de la AC
          http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Da..ai dreptate.Am citit si eu dar cand am postat nu mi-a trecut prin cap.Oricum..intrebarea ramane,pt ca am auzit ca nu incape intercooler-ul din cauza la radiator-ul de la AC iar conductele din cauza la ABS.
            Cumpar volan de Duster

Comment

• Trebuie dat AC jos ca sa punem compresorul, iar radiatoarele de AC si tubulaturile dece sa le mai tzin pe mashina daca nu le folosesc iar ABS-u nu are nici o legatura cu montarea unui intercooler. Deci puteti monta intercooler pe orice versiune de logan, lasati vorbele din auzite si spuse
              Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• acu ceva vreme , cand exista vestiutul Logan BFF , am intrebat pe topicul lui daca se poate monta intercooler pe 1.4 mpi , pe benzinar, bff-ul fiind dci , si la intrebarea mea..raspunsul a venit din partea lui dsign si a fost unul negativ...cum ca intercooler se poate doar pe dci :-?? care e faza???

apropo bov-ul pana la urma unde in montati???si mai exact cand o sa scoata acel sunet "sexy" cand apesi ambrajul sau cand ridici piciorul de pe acceleratie?? sau cand?

inca o data spor la treaba..imi place la nebunie ce faceti
                0.9 tce SL plus

Comment

• intercooler merge pe dci si asta il face mult mai al dracu
                  insa pe benzina intercooler?? ar trebui sa fie turbo ca sa poata fi montat...si nu vad cum ar rezista motoru ala de 1.4 la turbo:|
                  bov-ul face acel sunet 'sexy" cand este turata in gol sau in sarcina dupa 3000rpm....sau o turatie completa si se i-a picorul din gaze...nu ajuta la nimic bov-u ci doar pt sunet..si eu pregatesc unul de la HKS...app de asta..pot pune bov pe circuitul actual de aer al unui dci ? de 65cai ?resoftat ? trebuie alt cicuit...scuzati off topicul
                  Last edited by andrei_mircea; 25 September 2009, 12:26. Reason: Automerged Doublepost
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• pai si masina lui vgroza e benzinarul de 1.6 ..si tot aspirant.....sa inteleg ca asta rezista ..si 1.4 nu??
                    0.9 tce SL plus

Comment

• Cred ca se intampla o confuzie : pe masinuta lui vgroza se monteaza compresor si nu turbo. Diferenta e mare.
                      I don't ride low, I fly high...

Comment

• Ce compresor montati?
                        Au fost incercari cu compresor de G60, insa cu rezultate nu prea bune.
                        Felicitari pt munca depusa, si mult spor in continuare.

Comment

• BOV-ul se aude si atunci cand schimbi treptele , si da , ajuta, da mai repede aerul afara din turbina/compresor.

Comment

• Originally posted by iooon_cug View Post
                            am intrebat pe topicul lui daca se poate monta intercooler pe 1.4 mpi , pe benzinar, bff-ul fiind dci , si la intrebarea mea..raspunsul a venit din partea lui dsign si a fost unul negativ...cum ca intercooler se poate doar pe dci :-?? care e faza???
                            cred ca ai inteles gresit, tete... Se poate monta intercooler pe 1.4 mpi, dar doar atunci cand il vei supraalimenta.

Altfel, nu vad ce ai putea sa racesti cu intercooler-ul.

Ai idee la ce foloseste acest intercooler?

@vgroza, nu se comenteaza pe topic pentru ca se asteapta rezultatuil final.

Si nu trebuie sa astepti niste comentarii pe un forum, trebuie sa folosesti masina asa cum iti doresti, sa porti succese nenumarate in fata adversarilor de "rasa" si sa fii multumit de munca depusa si banii cheltuiti
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                              in...nu ajuta la nimic bov-u ci doar pt sunet..si eu pregatesc unul de la HKS...app de asta..l
                              esti tu sigur ca bov nu ajuta???ia mai cauta sa vezi rolul bov-ului in afar de sunet...
                              on topic...felicitari vgroza si bibi pt ce faceti....astept cu nerabdare sa vad masina cu toate montate
                              Last edited by alexutzu; 25 September 2009, 13:58.
                              low....&.....slow

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                                intercooler merge pe dci si asta il face mult mai al dracu
                                insa pe benzina intercooler?? ar trebui sa fie turbo ca sa poata fi montat...si nu vad cum ar rezista motoru ala de 1.4 la turbo:|
                                bov-ul face acel sunet 'sexy" cand este turata in gol sau in sarcina dupa 3000rpm....sau o turatie completa si se i-a picorul din gaze...nu ajuta la nimic bov-u ci doar pt sunet..si eu pregatesc unul de la HKS...app de asta..pot pune bov pe circuitul actual de aer al unui dci ? de 65cai ?resoftat ? trebuie alt cicuit...scuzati off topicul
                                nu merge... trebuie ceva electronic ...pentru ca dieselu nu are clapeta de acceleratie .
                                Daca te uitai mai dinainte ai fi vazut ca oamenii se pregatesc sa puna compresor pe motorul asta,deci de acolo intercooler
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google