Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ..

Daca nu fac eu prostii si greseli tine
    P.S. De cand am montat compresorul am resetat consumul sa vedem cat mananca si pana astazi mi-a dat o medie de 10.4 l/100. Eu zic ca e super tinand cont am iesit in teste cu ea, am fost la dyno si asa mai departe
    Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Mah....ai facut o treaba faina de tot!
      Marea problema, si din punctul meu de vedere este fiabilitatea!
      Oricum, felicitari!
      Bafta!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• eu nu pricep un lucru... o remapare buna + admisie+ evacuare=max 20 cai...
        Turbosuflanta + cinestie mai ce= cam 60 cp.....(la motor...dupa datele lui)
        atunci cum 3,14le masii doar cu remapare zic unii ca au castigat 1-2 secunde la 0-100 si aici cu zeci de cai a castigat numa vreo 2-3 sec...hai 3.5.... chiar nu inteleg.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ..

grafic fara compresor
          Attached Files

Comment

• Originally posted by mumus View Post
            eu nu pricep un lucru... o remapare buna + admisie+ evacuare=max 20 cai...
            Turbosuflanta + cinestie mai ce= cam 60 cp.....(la motor...dupa datele lui)
            atunci cum 3,14le masii doar cu remapare zic unii ca au castigat 1-2 secunde la 0-100 si aici cu zeci de cai a castigat numa vreo 2-3 sec...hai 3.5.... chiar nu inteleg.
            simplu...abereaza
            la fel se intampla si cand numeri secundele pe ceas cu telefonu in mana si dai blana la masina si cronometrezi si opresti cand ai 100 pe ceas(imediat dupa ce ai dat jos bordul si ai recalibrat tu ochiometric ceasurile adaugand mai un 5% eroare pe langa cea de 5% din cauza gumelor cu talon mai mic + aia din fabrica) da de fapt real sunt doar vreo 80-90 la ora si gata e suta in 5 secunde .
            Eu de aia tot indrum sa se faca testele cu echipament specializat pentru asa ceva... gen gtech ...accelerometru sau cum ii mai zice prin popor.
            oricum ... cu compresorul oprit cred ca ai ceva mai putini cai decat din fabrica pentru se cam ingreuneaza traseul de admisie ...sau cum isi trage aerul ?
            Last edited by Cristi_Xp; 4 October 2009, 02:16.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ...

Cristi are perfecta dreptate cand zice ca o masina nu se poate cronometra ochiometric, pentru rezultate concludente e nevoie de echipament specializat numa sa ai de unde face rost

Comment

• Felicitari pentru masina,numai cuvinte de lauta suna demential...si presupun ca merge la fel...
                Unde ai montat filtru de aer? daca poti posta ceva poze cu compresoru in sine montat sa furam si noi ideia....Cand ai timp fa si tu un necesar de piese,din ce vede ochiu meu ar fi cam asa,kompressor,bov,tubulatura,intercular,rampa injectie custom,regulator presiune,pompa benzina,ceas boost,am uitat ceva??
                sigpic

Comment

• filtru de aer, injectoare, pompa de benzina, retur benzina, regulator presiune benzina, clapeta de accelaratie, ceas pentru temperatura ulei si presiune ulei care urmeaza sa le montez pentru ca am stat cam prost cu timpul, alte poze cu motorul nu mai pun, daca vreti si voi haideti la baieti sa va montati pentru ca mai ieftin nu gasiti si macar aveti dovada ca treaba se face calumea !
                  P.S. pe langa montat trebuie facute si reglajele de rigoare !
                  Last edited by vgroza; 4 October 2009, 14:37.

Comment

• ...

Daca totul merge conform planului Luni masina v-a primi ulei nou, Castrol Edge Sport 10w-60
                    Attached Files

Comment

• la ce pret ai luat uleiu domnu?
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ...

209 lei 4litri da nu mi-am luat inca

209 lei 4litri da nu mi-am luat inca
                        Last edited by vgroza; 5 October 2009, 03:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• oare daca bag si io desta pateste ceva masina?
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ...

Nu prea are ce sa aiba Asta e ulei pentru masini care sunt modificate si ruleaza in conditii de stres si sarcina mare, am atasat si eticheta cu descrierea. La drifturi baietii puneau 20w-60 in masinile lor am vazut acuma cand a fost King of Europe la Cluj.

Comment

• da dar realizezi ca vine iarna si ca cu 20w60.. plangi putin langa ea
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

• Bine punctat Asa ca mergi pe ceva 0W?,ai de unde sa alegi din gama castrol
                                Last edited by B-87-GBY; 5 October 2009, 16:20.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google