Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pierde :P va zic eu e logic nu ? a fost ala cu golfu locu unu da ? locu 2 bbi si locu 3 el deci pierde , e vb de piesa dintre volan si scaun daca mai exerseaza putin castiga ;))
    Its just a car ...

Comment

• ...

Un link cu mine si Bibi pe 201m: http://www.youtube.com/watch?v=oIdO5i58cOw
      Dar oricum mai am de exersat ca se poate si mai bine
      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• erai la prima participare.. stiu cum e) iti tremura picioarele cand esti in fata la asa multi oameni
        bafta pe viitor .. la amandoi
        Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• Parerea mea ca la liniute conteaza foarte mult startul.Daca ai emotii sau duca pierzi aderenta la start si ratezi plecarea de pe loc dintr-un motiv sau altul in momentul care te dai cu o masina aproximativ egala nu prea mai ai ce face numai daca celalalt gresseste si el si rateaza o treapta.
          Pe distanta scurta eu am condus ambele masini si a lui Bogdan(bbi) si a lui Victor, parerea me este ca va castiga cel care nu face nici o greseala, dar sa nu uitam ca nu pote nimeni sa fie perfect......asa ca ramane de vazut.
          Din parte mea:
          Bafta Victor si nu in ultimul rand Bafta Bogdan!!!
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

• ai dreptate radu (fast&furious) is emotiile care te pot face sa gresesti...
            acolo unde ne arata el,parca a castigat din cate stiu eu....
            oricum...niste baieti care au facut din golane niste mici monstrii....bravo lor si bafta pe mai departe...
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
              Un link cu mine si Bibi pe 201m: http://www.youtube.com/watch?v=oIdO5i58cOw
              Dar oricum mai am de exersat ca se poate si mai bine
              se putea si mai bine , daca aveai diesel aveai o plecare mai buna ;)) benzinaru` e aspru al dracu ai pierdut putin la plecare ai cam patinat , e bine oricum vezi sa ai pe masina jante de 15 si cat mai usoare .. precum bbi`u
              toate cele bune si la cat mai multe ;)
              Its just a car ...

Comment

• update

Astazi am mai primit un pachetel
                Discuri EBC Turbo Groove de 259mm ventilate si striate, furnizate de http://www.4turbo.ro/
                Un disc cantareste 3 kg
                Attached Files

Comment

• performance... de la mai mic la mai mare foarte bine
                  Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• deci..din cate am intelel cu 155 cai...ai reusit performanta de 10 secunte si 44....la 400 metri ???
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ...

In mansa cu Bibi 10.44 iar in semifinala 10.3XX nu mai stiu exact

Comment

• Dc. nu ai mers pe 280mm ?
                        sigpic

Comment

• ...

Am de ceva vreme in garaj la Bibi etrierele de VAN noi noutze cu placute si oricum se pierd cai la roata daca pui discuri mai mari ca doar si aia e greutate in plus la masa rotationala.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                            deci..din cate am intelel cu 155 cai...ai reusit performanta de 10 secunte si 44....la 400 metri ???
                            la KO Racing au fost vreo doua sute si ceva de metri ...

Din cate stiu eu cea mai rapida masina din Romania cu tractiune fata este un Golf 5 edition 30 cu soft Revo si cutie DSG cu soft Revo si a scos in Ungaria 12.4 pe 400 metri.

Comment

• Bine zice Kokozula. La KO Racing au fost 201 metrii.

Comment

• domnu.......discurile au fost la bucata nu??sau pretul ala e la ambele...
                                se potrivesc oare cu etrierii de dci din 2007?
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google