Sa nu-mi spui ce deja le-ai primit?
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
...
Originally posted by vladberca View Postai pt iarna alt set de roti?
P.S.
Nu e nimeni interesat de rotile de vara care le am eu acuma pe masina? Le dau la 250 euro cu tot cu cauciucuri Goodyear Hydragrip 195/50/15 in stare foarte buna.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
ozzzzzz
Las pozele sa vorbeasca ...Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Frumoase foc, sa le stapanesti si sa le alergi sanatos!
Comment
-
felicitari pentru toata munca depusa la masina si pentru curajul de a o modifica radical! mult succes in continuare in tot ceea ce ti'ai propus si la urmatoarele competitii!
tot respectul!
ps: criminale jantele astea noi, m'am imbolnavit!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
cu totu alta masina...arata bestial man...acuma stii tu....ai grija la borduri....etc...bafta multa in cont......si cu politia...e ca si cum ai avea gumele tot pe 15,numai ca 195/55...sau cat aveai uh...deci nu-i stres....si cum zice loganu...ciocu mic si mers pe burta cand e vorba de cascheta...Last edited by FloNZN; 1 November 2009, 02:13.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
da... eu le-am vazut live .. primul lucru pe care il vezi cunt jantele ...apoi masina
felicitari!!!! pt pont
p.s. sa vii sa facem si celelalte prezoane ca si pe spate dreapta sa nu ai surprizeTeam CSR[/FONT]
execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912
Comment
Comment