Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam asa ceva, eu am talonul nou si nu scrie nicio dimensiune a anvelopelor. Deci teoretic nu-ti mai trebuie omologare. Haideti sa nu o dam in offtopic, sunt mii si mii de automobile in tara noastra care merg cu alta dimensiune decat cea trecuta in talon (cu talonul vechi) caci cu cel nou nu cred ca mai are nimeni probleme, nu ar avea cum sa se mai ia de tine gaboru'.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• abia astept poze cu noile jante. poate afli si cate kg au
      ce dimensiune au gumele ?
      Last edited by Cristi_Xp; 2 November 2009, 01:18.

Comment

• tomule pozele sunt cu o pagina in urma ;)
        vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• acum le-am vazut

Comment

• scz pt offtopic...dar fiecare dintre voi aveti dimensiunile anvelopelor pe stalpul masinii!!!deci tre omologare
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by maistoru View Post
              nu se mai trece dimensiunea anvelopelor in noile taloane.
              Originally posted by Macs View Post
              Asta inseamna ca cei cu jante mari au scapat de politie, sau ... ?
              Originally posted by tomu View Post
              abea astept poze cu noile jante. poate afli si cate kg au
              ce dimensiune au gumele ?
              nu scrie in talon dimensiunea anvelopelor dar cand te opreste RAR-ul ei au o lista cu masinile si cu dimensiunile omoogate deci tot nu scapi vrea sa te amendeze
              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
                .... Cu ocazia asta le si cantaresc
                Sunt tare curios de valoare ....

Felicitari pentru jante, probabil acum mai toti se uita la roti si habar n-au ce se-ascunde sub capota. Bravos!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• si daca nu mai e trecut pe stalpul usii????
                  Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• E trecut in C.I.

Comment

• @ufo...la orice masina e trecut pe stalpu usi...numai daca a fost schimbat stalpu...asta e...e trecut in C.I cum zice cezar...

Comment

• da...dar C.I. nu il arati la domnu comisar nu??
                        sincer nu prea au treaba daca esti educat in trafic .. cand faci tampenii ..mergi la ilegale etc etc atunci incep sa se lege ..ca doar.. si lor le place tuningul nu???
                        foliile sunt prima alegere a politistilor in cluj tobele apoi jantele
                        Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• ....

Super!
                          folii: check
                          tobe: check
                          jante: check
                          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• vgroza ai avut probleme cu foliile pana acuma prin cj ? cu politia ma refere .

Comment

• ...

M-au oprit de cateva ori dar fara incidente, de 2 ori m-au intrebat de toba si le-am zis ca am itp-ul facut cu toba si ca baietii de la rar au zis ca ce bine suna iar de folii nu sau legat si nici de rotile pe 195/50/15. Poate deaia ca am fost politicos si cooperant
                              Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• asa e peste tot...prima data se leaga de folii...dupaia de restu...
                                secretu e sa vb frumos cu ei...si totu se rezolva...numa sa nu intalnesc vreunu dela prost...care sa nu inteleaga ce-i zici...
                                bafta domnu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google