Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ideal ar fi sa-l citesti ca sa cunosti in ce comunitate te afli . Nu cere nimeni gramatica perfecta...te mai grabesti, tastezi gresit,etc... dar macar regulile primordiale.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cum pot sa ma inscriu la un drive test? Unul mic desigur doar sa vedem cum raspunde la pedala.

Comment

• ...

Da se poate doar ca nu merge chiar cum ar trebui ca am pus benzina naspa de 95 30 litrii si pana nu-i consum si pun de 100 nu prea am ce face
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Dece te prostesti si bagi benzina de 95 ... asa ne-am inteles?

Comment

• nenea...incearca 99 de la petrom....nu vei fi dezamagit...bafta
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• @kokozula: pai la plimbarica i buna si asta de 95 si in plus e foame de bani :P

Comment

• nu prea dau comentarii dar de data asta nu cred k pot sa ma abtin.felicitari si da!!intr-adevar ce ai facut la masinaa sta se poate numi TUNING.
                ai grija de ea si km la greu faraa incidentee de nici un fel

nu prea dau comentarii dar de data asta nu cred k pot sa ma abtin.felicitari si da!!intr-adevar ce ai facut la masinaa sta se poate numi TUNING.
                ai grija de ea si km la greu faraa incidentee de nici un fel
                Last edited by grizonatu; 7 November 2009, 18:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
                  Telescoape Bilstein, arcuri spate taiate Eibach -xx mm, trebuie sa masor garda sa vedem cat da . Acuma mashina e LOOOOW. Stopuri spate negre.
                  Cum te descurci cu drumurile din romania cu garda asta la sol...nu e deranjant?

Comment

• @Supercar: Cu garda la sol nu e nici o problema, pot urca si borduri.Acuma cu jantele pe 17 e si mai inalta. Ma gandesc sa o mai las si mai jos dar dupa ce trece iarna. Cred ca urmeaza niste KW-uri in primavara Am avut 2-3 oameni care au stat in spate si sau plans ca ce scutura dar ce sa-i faci, mai bine sta mashina pe drum si scutara decat sa fie barca si sa nu scuture.

Comment

• Masina sta bine pe sol, atata timp cat are aderenta. Asadar, daca "scutura" nu-i chiar asa de bine.

Comment

• Scutura in sensul ca simti denivelarile si gropile mai tare cu o suspensie sport, nu neaparat ca sare ca si o tigaie pe asfalt.

Comment

• Daca nu topaie, atunci e bine.
                          Pune KW, sigur ai vazut la BIBI cum e.
                          Spor la treburi, si mers cu cat mai putine detonatii.

Comment

• kw e cel mai bun eu doar kw vand.. sunt cele mai bune si isi si schimba tinuta de drum in functie de drum si stilul de condus
                            Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• supercharger(compresor) vs turbo

Un filmulet supercharger(compresor) vs turbo.Explica in legatura cu detonatiile la un moment dat pe scurt + alte chestii pro si contra, etc. http://www.youtube.com/watch?v=MGdg2Fd2WQY

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
                                @kokozula: pai la plimbarica i buna si asta de 95 si in plus e foame de bani :P
                                Vezi ca softul e facut pentru anumiti parametrii ... si in special pentru benzina de 99-100. Fa si tu plimbari mai putine daca e criza :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google