sal.vgroza de ce nu incerci sa-ti pui si un short shifter care iti va scurta traseul timoneriei cu aproximativ 40%,te va ajuta sa schimbi vitezele mult m repede si implicit sa obtii timpi m buni pe cursele de tip drag si nu numai
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Forte frumos ceea ce ai realizat. Se poate mota si pe 1.4?
Comment
-
@89.MIR: Da se poate, dar mai bine in cazul tau cumperi alt motor, un 1.6 si-l omologhezi.Sau chiar un 1.8 daca nu vrei omologare Ai sa iesi mult mai ieftin !!! Nu zic de un 2.0 de pe clio ptr ca iesi scump cu toata instalatia, electronica, cutie, montaj, etc etc...Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Originally posted by ufo View Postkw e cel mai bun eu doar kw vand.. sunt cele mai bune si isi si schimba tinuta de drum in functie de drum si stilul de condusvand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
....
pai ca si aparatele alea casnice cu al-6-lea simt. Se pot seta suspensile in functie de conditile de drum dar nu toate modelele si nu se seteaza ele singure ci le reglezi tu cu cheia si mana.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Victoras merci frumos de tura ce pot sa zic am ramas impresionat de cum poate trage masina, e fenomenal cum poate sa traga si mai ales sunetul... cum se uita ala din BMW nu intelegea ce se intampla cred ca sa si speriat )) JOS PALARIA pentru ce ai reusit sa faci.
Comment
-
update
Am atasat cateva pove cu etrierii de VAN si discurile Ebc Turbo Groove montate.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Ai si ABS? Cum e cu franarea, se infige in asfalt?
Comment
-
...
Franarea e mai ok. Desi au putere mai mare, e mai dozabila si parca simti cand incep sa blocheze si deti control mai bun asupra franarii! Au fost 370 lei cu tot cu transport iar discurile le gasiti pe www.4turbo.ro la 570 lei setul parca.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
Comment