Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal.vgroza de ce nu incerci sa-ti pui si un short shifter care iti va scurta traseul timoneriei cu aproximativ 40%,te va ajuta sa schimbi vitezele mult m repede si implicit sa obtii timpi m buni pe cursele de tip drag si nu numai

Comment

• Short shiftul era in plan dinainte sa pun compresorul dar am tot neglijat sa-l fac ba din lipsa de timp ba din lene
      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Forte frumos ceea ce ai realizat. Se poate mota si pe 1.4?
        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• @89.MIR: Da se poate, dar mai bine in cazul tau cumperi alt motor, un 1.6 si-l omologhezi.Sau chiar un 1.8 daca nu vrei omologare Ai sa iesi mult mai ieftin !!! Nu zic de un 2.0 de pe clio ptr ca iesi scump cu toata instalatia, electronica, cutie, montaj, etc etc...

Comment

• Victoras multumim pentru plimbarica!
            Diferenta foarte mare fata de masina mea, sa ai noroc de ea sa te tina cat mai mult! Nota 10+!

Comment

• Originally posted by ufo View Post
              kw e cel mai bun eu doar kw vand.. sunt cele mai bune si isi si schimba tinuta de drum in functie de drum si stilul de condus
              cum isi schimba tinuta singure?am auzit de suspensii inteligente dar acelea sunt conectate la calculator sau ceva de genul asta, mai complicat oricum.
              vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
              vand lampa adaptabila la torpedo

Comment

• ....

pai ca si aparatele alea casnice cu al-6-lea simt. Se pot seta suspensile in functie de conditile de drum dar nu toate modelele si nu se seteaza ele singure ci le reglezi tu cu cheia si mana.

Comment

• Victoras merci frumos de tura ce pot sa zic am ramas impresionat de cum poate trage masina, e fenomenal cum poate sa traga si mai ales sunetul... cum se uita ala din BMW nu intelegea ce se intampla cred ca sa si speriat )) JOS PALARIA pentru ce ai reusit sa faci.

Comment

• update

Am atasat cateva pove cu etrierii de VAN si discurile Ebc Turbo Groove montate.
                    Attached Files

Comment

• Mancale-as gura lor de roti frumoase ce sunt .

Spune-mi si mie te rog, discurile sunt mai mari decat celelalte ?
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Superbe jantele. Felicitari pt ce ai reusit sa faci

Comment

• Etrierii sunt noi? daca da cat te-a costat setul?

Comment

• cum e franarea acu` ?
                            Its just a car ...

Comment

• Ai si ABS? Cum e cu franarea, se infige in asfalt?
                              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• ...

Franarea e mai ok. Desi au putere mai mare, e mai dozabila si parca simti cand incep sa blocheze si deti control mai bun asupra franarii! Au fost 370 lei cu tot cu transport iar discurile le gasiti pe www.4turbo.ro la 570 lei setul parca.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google