In Romania sunt cam 400-430 lei, deci tot e bine Multumesc Cristi.
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Pe langa fise ca performanta ar fi ca imi face mecanicul care se ocupa de masina o alta adminisie cu patru clapete de acceleratie si cu airbox. Sunt curios sa vedem rezultatul, poate pe saptamana viitoare va fi gata. Iar ca si tuning interior am scaune scoica acum Am sa postez si poze cand fac unele, momentan sunt foarte ocupat la servici unde stau pana seara.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Tot respectul pentru modificarile la masina.
Am citit doar ultimile 3 pagini, dar o sa-l iau de la inceput.
Sint curios citi bani ai bagat in masina sa o aduci la puterea asta, si daca nu era mai simplu sa iei o masina mai puternica de la bun inceput la care sa faci modificari minore.
PS Pasiunea e pasiune si o respect fara comentarii.
Comment
-
re
@Andrei: daca as fi avut dintr-o data toti banii care i-am bagat in masina sigur mi-as fi luat alta masina, Honda Civic Type R cel mai probabil Toate modificarile ce le-am facut de la masina standard pana la ce am acuma am m-au costat cam 4500-5000 euro.
Am atasat poze cu ultimele piese achizitionate, centura Sparco in 3 puncte, scaune scoica Toora Runner, bujii Ngk Iridium IX, fise Magnecor KV85 Competition. Si cam gata bugetul pe luna ianuarie.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
@cata-fof: n-o sa vezi "trompetele", ca alea merg pe aspirat. herr groza o sa aiba air-box, din cauza ca nu e voie sa scape presiune de la compresor inspre "trompete". deci n-o sa aiba zgomotul ala de motor aspirat in 8000rpm. o sa aiba o scatula cu 4 tevusti care intra in motor. ceea ce nu e rau, e chiar bine...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Daca vrei si ai timp, spunemi unde gasesc scaune sport? site-uri am gasit dar is dinalea aiurea, nu iti raspund la mail, etc! sau nu au preturi afisate...
Ms mult bafta in continuare
Comment
-
re
@tomuiscurile sunt de Renault Megane1 sau Scenic combi.
@89.mir: In general trebuie sa tot iti pierzi vremea cautand pe forumuri, o firma serioasa ar fi racing nick din bucuresti de la care tot timpul am primit pachetul a2a zi defiecare data cand am comandat de la ei.Cel mai important e si cat esti dispus sa dai pe niste scuane in rest oferte gasesti tot timpul.
Daca mai aveti intrebari nu ezitati, id-ul meu de messenger este: vgrozaKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
Comment