Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu , nu`l face sa se gandeasca
    ce mai e nou pe la masina ?

Comment

• Nu am mai postat de mult pentru ca am fost ocupat. Nou la masina sunt 4 semi slickuri Dunlop Direzza pe 15" dar care din lipsa de timp nu am reusit sa le testez nici macar sa le fac o amarata de poza In rest masina merge bine
      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• update

Ieri seara am avut putin de timp liber si chef asa ca mi-am motat izolatie termica pe admisie petru ca se incalzea foarte tare.
        Attached Files

Comment

• poze cu semi slick-urile ? cat ai dat pe ele ?
          buna treaba cu izolatia
          Its just a car ...

Comment

• Cand ma mut saptamana asta am sa fac poze si la cauciucuri ca in beci nu am lumina buna Cat despre pret sa zicem cam 1000 lei.

Comment

• Era ziua in care eu am ramas fara masina (pompa de inalta presiune a cedat din cauza regulatorului presiune combustibil care... diesel stuff, nu insist aici :P ) si pe cat eram de posomorat, Loganul tau mi-a inseninat ziua. Arata foarte foarte foarte bine masina. Felicitari. Mult succes si drum bun iti doresc
              Attached Files

Comment

• Marius ce paparazzi esti Multumesc de poze :*

Comment

• noroc ca te mai prinde lumea in trafic ca tu nu ai mai pus nici o poza nimic!

Am o mare rugaminte daca se poate bine inteles...daca ai timp fa-mi si mie poze la bara de rigidizare ...3 poze stanga, dreapta si mijloc ...multumesc anticipat

Comment

• @Cosmin: Am sa incerc sa fac zilele astea.

Comment

• Scuza-ma Cosmine ca nu am facut poze dar chiar nu am avut timp sa fac poze chiar daca s-a oferit un prieten sa-mi faca un photo shootin si o spalare gratis tot nu am putut.

Comment

• cat tea costat sa pui compresor pe masina sau mai bine cat ai investit in ea
                        sigpic

Comment

• Originally posted by catalinnyk View Post
                          cat tea costat sa pui compresor pe masina sau mai bine cat ai investit in ea
                          Tu vorbesti serios???
                          sigpic

Comment

• putin peste 6000 euro

Comment

• mai taie
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ma Cristi asa vorbesti de zici ca tu mi-ai facut masina sa sti mai bine decat mine )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google