If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aoleo, pai in cazul asta ai dat o multime de bani...
In fine, conteaza rezultatul.
Insa cu 6000 euro se pun kituri de kompresor pe masini v8 + modificat suspensii + schimbat cardane. Undeva, cineva, te-a tras in piept.
daca pui si jantele si valoarea masinii cred ca te apropii
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Intrebarea lui Golan se referea in prima partea la suma investita in supraalimentare iar a-2-a parte la suma totala investita in masina. Eu am raspuns la suma totala in traducere cat am investit in ea cu toate piesele si modificarile.
Lista cu modificarile:
compresor mercedes slk
tubulatura inox pe 50mm
blow off forge
cuple forge
manompera
bujii ngk iridium IX
fise bujii magnecor kv85 competi
ceas temp ulei
ceas boost raid hp
ceas aem afr uego
ceas turometru fk
toba finala fk
toba intermediara
traseu evacuare sturimex
jante oz ultraleggera 17
folii geamuri lumar
intercooler
suspensii bilstein
arcuri vogtland
etriere frana disc fata logan mcv
discuri fata ebc turbo groove
frane disc spate renault
bara de rigidizare wiechers
regulator presiune benzina
furtune
traseu retur benzina
pompa de benzina cu debit marit
injectoare bmw
injectoare (2 seturi)
piggy back AEM
soft Superchips
dyno
ulei castrol edge sport 10w 60
filtru ulei
filtru aer K&N
scaune scoica Toora
maner schimbator
stopuri fumurii
rampa de injectie custom
centura siguranta sparco 3puncte
plasa grila bara fata
filtru de aer bmc dia 85-150mm
suport 2 ceasuri din fibra
furtune de benzima 8mm si diverter valve
coliere
diverter valve Forge
izolatie termina
Si poate mi-a mai scapat ceva, deci chiar nu vorbesc aiurea !
La o trecere mai atenta peste o foaie cu unul dintre timpii inregistrati (15.06) am observat ca pe distanta de 201 metrii am inregistrat timpul de 9.680 secunde si o viteza de 118.92 km/h asta informativ pentru ca un timp de 0-100 km/h nu am. Telul urmator este un timp de 14.xx sec pe sfertu de mila sper sa il inregistrez la Satu Mare pe 3 Iulie
Se apropie Satu-Mare asa ca ne pregatim cu un set de semi slickuri pe 15,o grila de fata marita sa intre aer mai mult, am montat ceasul de AFR si boost pe stalp suportul este facut de UFO Customs aici in Cluj.
Mai dai presiune Victore, la 0,5-0,6 maxim cat ai acum pe admisie nu e mult.Un 0,2 in plus presiune si faci 200 cp ca popa. Bafta in tot ce ti-ai propus
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment