pai mai bine acuma cat inca merge ,decat mai tarziu
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
bafta la vanzare, bine faci.nu e decomprimat, dar poti merge safe pana in 0,8.Last edited by felixb; 4 September 2010, 11:41.
Comment
-
Sa inteleg ca treci si tu la Honda. Ai grija cu TypeR-ul ala din cate am inteles a fost lovit.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Stiu ca mai sunt cateva de vanzare, stare buna si putin mai scumpe 1000-1500e.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Daca vrei ceva special pentru drag cauta variante mai ieftine de Honda. Nu zic ca modelul ales de tine nu este bun insa costurile modificarilor pe care trebuie sa le faci sunt mai mari decat in cazul unui motor B16a1 sau B16a2. Mai bine pleci de la o platforma ieftina, usoara si cu posibilitati nelimitate de tuning.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Sincer dupa ce am fost la curse de drag nu mi se mai pare asa de interesant si palpitant dragracingul, am realizat asta dupa cursa de la Satu-Mare cand la intoarcere am avut de 10 ori mai mare distractie si satisfactie. De mers la vtm mi se pare prea periculos si costisitor asa ca raman la plimbatul pe strada iar ca si hobby am ceva care ma implineste cu adevarat, cred ca sti despre ce vorbesc. Mai nou si pe Aicu la prins pasiunea ptr bicicleteKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Groza te astept wk acesta la Tusnad unde este concurs de mtb. Eu mi-am facut o Kona Kula Supreme model 2010 la 9.4kg.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
biciclete
Weekendul asta este cel mai mare concurs de coborare (dowhill) organizat vreodata in Romania. Locatia este Bunloc, langa Brasov. http://www.playbike.ro/on_the_rocks/ Si am sa particip. Am atasat poze cu bicicletele, pretul ambelor biciclete noi este mai mare decat cel care il cer pe LoganKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Eu am renuntat la downhill, in RO nu prea exista trasee amenajate pentru asa ceva. O bicicleta de downhill are intre 18-23kg pentru a urca pe munte ai nevoie de telescaun, telegondola sau telecabina. Cam rare instalatiile astea prin zonele bune de downhill.
Asa ca prefer acum XC-ul macar aici am posibilitatea sa ajung pe munte direct pe biciclet in zone greu accesibile speciei numite cocalar.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment