Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Victor..e grav?
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Nu cred ca e grav,am vazut duminica masina parcata in jurul orei 15:00
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Apa in motor nu a intrat, doar ca acuma trebuie sa redesca sa curat tot ca se pare ca s-a infundat ceva.

Am nevoie de un inel care inhide rezervorul si fixeaza pompa sub bancheta, ma poate ajuta cineva ?
        Last edited by vgroza; 29 June 2011, 00:14. Reason: Automerged Doublepost
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• gasesti in magazine de piese Dacia cu tot cu garnitura la 50-60 ron , in targ in bucuresti la acest pret sunt ... sau aici link

Apa nu avea pe unde sa intre in motor ,doar daca nu a tras compresorul (daca erai in mers) , la cutie pe la volanta mai putea sa intre dar nu cred ca acela a fost nivelul apei

Comment

• la cat are masina garda la sol si filtrul de aer in bara ii este foarte usor sa traga apa pe acolo nu trebuie apa foarte mare speram sa nu fie grav
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• vesti bune motorul nu a patit nimic

Comment

• bravo victor, ne bucuram, restul se repara mult mai usor. spor la treaba si bafta la vanzare cu OZ-urile si scaunele !!!!
                sigpic
                The MVP

Comment

• Am vazut si eu niste filmulete cu masina ta .... M-am indragostit de sunetul Kompresorului...felicitari pentru modificari.
                  My ride

Comment

• Multumesc frumos pentru urari :*

Comment

• Nu participi si tu la cea mai tiganita domnu? Sau la cea mai tare evacuare?
                      Nu-i bai...

Comment

• Ce rost ar avea?))
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ar merita la cea mai `tiganita` sa se creze un concurs frumos modificari pe motorul stok vs swap
                          Last edited by lau911; 21 July 2011, 20:34.
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Nu imi place termenul de tiganita sincer sa fiu ca evacuare stiu sigur ca ce am eu pe masina e ceva de calitate care nu suna ca o trompeta, totusi vorbim de Magnaflow pentru ambele tobe, intermediara si finala.

Comment

• ia sa auzim mai zgomotul ala de magnaflow , pui un film cu evacurea ?

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
                                Nu imi place termenul de tiganita sincer sa fiu ca evacuare stiu sigur ca ce am eu pe masina e ceva de calitate care nu suna ca o trompeta, totusi vorbim de Magnaflow pentru ambele tobe, intermediara si finala.
                                Important e sa isi faca treaba daca mai suna si frumos asta e part II.Bafta!
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google