masina va fi facuta sa mearga tare pentru linie dreapta, curse de drag, ce va tot agitati atata , daca vrea sa mearga cu 250 sau nu ,e problema lui...nu ai drum sa mergi cu nicio masina 250 , chiar daca e logan sau nu .
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Bai oameni buni voi credeti ca poti merge cu o masina cu 250 km/h tot timpu si oriunde? De 3 ani de cand am masina nu cred ca sunt 10 dati cand am mers peste 200 km/h cu Loganul. Vorba aia: cand ai cai multi ai responsabilitati multe !Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Victoras tata, mergi pe drumul tau ca de obicei, si nu mai pleca urechea la prostiile altora.
Abia astept sa vad finalul.
PS: Intaresti cumva prinderea cadrului pe lonjeroane?
Comment
-
Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Conductele de frana trebuiau mutate mai sus cu 15 cm si caroseria indoita vreo 2-3 cm din cauza capsulei de vacuum pentru wastegate. Dupa s-a imbracat in termoizolant portiunea de la turbo si down pipe. Deci compartimentul motor e gata pentru noul motor la care s-a schimbat distributia, modificat niste furtune, tevi pe motor ca sa fie bun pentrut soft Revo stage 2 si ca sa intre mai bine in caroserie...cam atat pentru astazi.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
-
So far so good !
Dsign , nu stiu cum ar putea intarii prinderile mai mult decat ce are acum (4?) suruburi , doar sa dea cordoane peste toate sudurile partiale ale cadrului motor . totusi e o diferenta intre el si SGM , el are motorul prins de lonjeroane , Robert de cadru motor.
Succes , ca tare bine arata .
Comment
-
Intarit jugu si dupa aia s-a decupat o bucata din el,ca sa aiba loc baia de ulei.Poate ca e prea brutal,dar cine stie unde ajunga masina asta fiind masina de zi cu zi.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Mai are rost sa pun poze cu modificarile ca nu prea vad rostul sincer.
Preturi la piesele ramase:
compresor 300 euro
bujii ngk iridium IX 30 euro
fise bujii magnecor kv85 competi 50 euro
pompa de benzina cu debit marit 40 euro
injectoare bmw 35 euro
piggy back AEM 350 euro
ecu cu soft Superchips la schimb pe ecu cu soft original +150 euro din partea cumparatorului sau daca se ia la pachet cu piggy back atunci +50euro adica total AEM+SOFT=400 euro
rampa de injectie custom 35 euro
galerie de evacuare (serpii) 160 euro
galerie de admisie+clapeta de 70mm: 200 euroKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Pune poze Victor daca lumea nu posteaza asta nu inseamna ca nu iti citeste topicul.Eu iti urmaresc topicul mereu,nu postez pentru ca nu am nimic de zis,totul e facut asa cum trebuie.Succes in continuare!
Comment
-
OK, baieti am sa continui sa pun poze, doar eram dezamagit ca sunt prea putin loganisti interesati sa modifice partea de performanta a masinii, stiu ca nu sunt bani dar totusi daca vrei cu adevarat se poate. Sunt dispus sa ofer pret foarte bun celui care vrea sa-si faca masina supraalimentata cu compresor doar ca sa sustin miscarea asta. ;)Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
Comment