In ultimii 2 au ani au aparut trasee ca si ciupercile dupa ploaie.
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
dumnezeule,ai trek!!!....cat e de adevarata.....felicitari pentru alegerea facuta,este categoric una din cele mai bune biciclete....eu sunt inebunit dupa marca asta!si este normal sa coste asa mult,exista si la preturi mai mari de atat!
multa bafta!
Comment
-
Trek ca Trek dar SantaCruz este peste ca marca de biciclete. Sa vezi ce poate un SantaCruz V10 pe munte: http://www.santacruzbicycles.com/v10/
Mi-am dorit asa ceva insa era de doua ori mai scumpa decat o Kona Stab Deluxe.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
offf, ce nasol... abia asteptam sa ne spui cate ceva despre concurs.
Insanatosire grabnica, refacere rapida iti doresc.
Comment
-
Stiam eu de ce m-am lasat de downhill, dupa o anumita varsta centrul de greutate se muta mai sus si oasele se rup mai usor. Eu am terminat ieri cu bine concursul, am iesit pe locul 10 la categoria mea de varsta si in clasamentul general pe locul 46.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Orice sport este periculos, inclusiv fotbalul. Acum depinde la ce nivel il practici si cat de mult te aventurezi.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
sa te faci bine victore...felicitari doc
Comment
Comment