Aaaaaa da chiar am uitat sa schimb semnatura
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
update
Au ajuns azi ceva bunatati. O galerie custom 4-2-1 facuta de CGK care arata super bine, recomand oricui + o pompa de benzina walbro255Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Blanaa, sa o inrosesti bine, seamana leit cu a mea))).
Comment
-
Originally posted by vgroza View Postmasina a primit astazi o noua pompa de benzina, walbro 255 va zice ceva?
plus o rampa noua de injectie din inox facuta chiar de catre baieti ! sper sa apuc sa fac ceva poze astazi poate chiar si un filmulet cu ea la o tura daca e gata
sau atunci era doar de reclama ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
A ajuns si suspensia Multumesc pe aceasta cale celor de la LOG TuningKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
-
piese
Am mai primit ceva, problema e ca nu stiu ce butuc trebuie/se potrivesteAttached FilesKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Zici ca a venit craciunul atatea colete am primit Evacuare inox pe 60mm, flanse de 5mm, maner schimbator de viteza "Mugen style"Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
Comment