si in plus motorul nu este un element vizibil gaborilor care oricum nu stiu ei prea multe. el poate fi prins numai daca il toarna careva la cei cu arr-ul.
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
-
Originally posted by Teo21Din View PostStaati sa ma lamuresc si eu ...
Tu platesti impozit si taxe pentru motorul de 1.6? tareee
OOOOh, daaa, ne-am gasit ... Uite cine fura statul cu 20 lei pe an. Iti zic eu ca daca se putea omologa, colegul nostru nici n-ar fi stat pe ganduri.
@bogdan_radu : intrebari de genul asta pur si simplu NU se adreseaza.
De unde veniti ma? Mai sunteti multi?
Comment
-
Cristi la nivelul asta nu cred ca victor se mai duce cu masina pe roti la competitii ...
Hai ca ati gasit subiect de discutie cu impozitul
Eu as adauga o restrictie la useri care nu au minim 5stele sa nu aibe acces la postare pe myride sau topicuri dedicate tuningului ... sa nu se mai scrie atatea perle
Victor eu ma intreb daca acum esti multumit de cum trage masina
Comment
-
-
Originally posted by dsign View PostOOOOh, daaa, ne-am gasit ... Uite cine fura statul cu 20 lei pe an. Iti zic eu ca daca se putea omologa, colegul nostru nici n-ar fi stat pe ganduri.
@bogdan_radu : intrebari de genul asta pur si simplu NU se adreseaza.
De unde veniti ma? Mai sunteti multi?
Crezi ca am vreo indoiala ca Victor ar risca pt. 20 lei?
Serios acum...prea sariti la gat pt. orice...I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
eu nu sar la gat, eu imi exprim amuzamentul in scris
@Victor, sa inteleg ca esti gata cu tot?
Comment
-
Masina o sa fie omologata pentru ca-i fac omologare individuala 99% ca am sa reusesc ca am gasit o portita, detaliile nu le pot divulga inca. Masina mea nu este cel mai tare revo stage 2 din pacate si cea mai puternica tot de Domy a fost facuta, oricum 2 motoare identice ca si configuratie nu o sa scoata cai la fel mai ales cand noi doi aveam configurate similare dar nu identice, a mea fiind pregatita ptr stage 3 cu intercooler mai mare si exhaust cut outKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
niste filmulete la linii sau 0-100 pe cand ? ai fost la revo in suceava? sau sunt colaboratori si`n alte orase?
ps: bestiala masina !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
La urmatorul eveniment sau daca primesc aprobare sa fac intr-un cadru privat am sa fac si filmari cu masina pana atunci mai aveti de asteptat. Softul este facut la sediul central Revo din Romania care este localizat in Oradea pe strada Dobrogeanu Gherea nr.10-12Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
-
Merge Lawgun-ulAttached FilesKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
Comment