Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da chiar ca s-a lucrat ) Mi-am lucrat si eu mana de nu pot invartii scroll-ul sau sa dau la labutza. Ftuti patentu si amanetu cine te-a facut )
    MULTUMESC: BBI, TUDORICA, MISHU si toti cei care au pus oasu,
    SUNTETI BAIETI DE NOTA 10* !

Apai a cam raspuns BBI la toate intrebarile voastre, el e secretara mea preferata
    Last edited by vgroza; 7 August 2009, 02:04. Reason: Automerged Doublepost
    Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

Da numa tu te-ai accidentat cu patentu ala, se vede ca n-ai mai folosit asa ceva

PS: suna bestial toba cu noile modificari, trebuie sa facem un filmulet
      ...de doi lei :p

Comment

lasa victoras k nui stres, si cu stanga poti sa dai astazi sa speram k gatam loganu...
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

...

....totu bine si frumos, pana la ultumul surb.
          F.T.ZI PREZONU' SI AMANETU CINE TE-A FACUT
          Ideea e ca mi-am pus discuri pe spate am iesit cu ele in teste si m-am intors inapoi sa vospesc ambii etrieri rosii. Totul bine si frumos pana cand am avut de strans ultimul surub, din pacate acesta s-a rupt in interiorul discului si nu am reusit sa scot restul de surub ramas infiletat in disc. Ce sa-i faci, asa e in tenis !

Comment

update

Mi s-a oprit calculatorul si nu am apucat sa postez si pozele
            Attached Files

Comment

sa ai parte de ea multi multi km, sa o faci cat mai unucata si mai simpla. Respect !!!!
              sigpic
              The MVP

Comment

Ai ABS pe ea?
                Cumpar volan de Duster

Comment

Nu am ABS dar discurile au loc pentru senzori e prea mare deranjul sa pun abs pe mashina, poate mai incolo.Asta e si intentia mea, sa fac ceva unic si in primul rand NU KITCH !!Am uitat sa adaug ceva despre noua evacuare care e in proportie de 75% gata care si asa suna extraordinar de bine. Primesc o gramada de intrebari despre ce toba e si unde mi-am facut-o, raspunsul pe www.tobesport.ro
                  Multumesc baieti de urari si de sustinere !!

Comment

Si nu in cele din urma, vine si softul mult asteptat made by DIMSPORT, the one and only!

Comment

Am vazut in spatele discului o rotita dintata.Ma gandeam ca ai ABS.N-am vazut pana acum una cu ABS care sa aiba si discuri spate,aici pe forum.De pe ce masina ai luat discurile?Daca zici ca vrei sa-i pui ABS,pe fata cred ca-i pui rotita cu dinti cea de Logan,iar pe spate?De pe ce masina poti lua discurile cu tot cu rotite si sa puste cu cele de pe fata?
                      Cumpar volan de Duster

Comment

Sunt luate de pe reno scenic motorizare 1.6. Senzorul a fost pe discuri cu tot cu fir, l-am dat noi jos si din cate am vazut rotita "pusca" la nr de zimti cu cea de pe fata, eu am vrut sa pun abs da spre final s-au schimbat planurile.

Comment

Salut,

Imi place masina ta, imi plac si petele :P
                          Dar te admir pentru ca ai inceput cu partea tehnica si nu cu cea estetica.... bine in afara de camuflaj si cateva sickere :P

Bravo imi place!

Succes in continuare cu ce vrei sa realizezi,
                          alexapo_BT
                          My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

yupyyyy

Am scos prezonul care s-a rupt ieri noaptea. Multumesc lui Florin de la Sturimex (www.tobesport.ro) pentru scoaterea prezonului rupt.
                            IINCA O VESTE PROASTA => M-am bagat sub mashina sa fac poza la evacuare si ghici ce am vazut, ca am un surub rupt de la bara stabilizatoare, acela care are si o bucsa am ramas blocat cand am vazut, alti bani alta distractie alta munca
                            Pe maine dupa ce fac si capatul de bara am sa mai postez noutati cu noi achizitii
                            Attached Files

Comment

Poze cu cele 4 suruburi care ne-au chinuit sambata de la 22.30 pana dimineata la 02:00 a.m.?! Nimic?!

Comment

@BBI: Man nu am apucat sa fac poze ca ieri a trebuit sa-mi intretin viata amoroasa si cealalta pasiune a mea Bikeu :P Dar astazi poate apuc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google