nu vii la Brasov la schi...sa iti vedem si noi furia
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Na daca tot ati insistat atata am facut cateva loguri si timpi dar tineti cont ca aveam 40 litrii de benzina, roata de rezerva si nimic dat jos de pe masina plus inca o persoana. Am sa revin dupa ce fac update la soft cu nishte timpi noi pentru ca sunt cam slabi cel mai bun timp personal pe 201m a fost 10.4 cand aveam 155cp iar acuma am scos pe 170cp, 10.8 deci se poate si mai bine posibil sa fie problema cu aderenta din cauza frigului si kilogramele in plus ATENTIE: Caii putere sunt estimati la roata !!!Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Originally posted by vgroza View PostNa daca tot ati insistat atata am facut cateva loguri si timpi dar tineti cont ca aveam 40 litrii de benzina, roata de rezerva si nimic dat jos de pe masina plus inca o persoana. Am sa revin dupa ce fac update la soft cu nishte timpi noi pentru ca sunt cam slabi cel mai bun timp personal pe 201m a fost 10.4 cand aveam 155cp iar acuma am scos pe 170cp, 10.8 deci se poate si mai bine posibil sa fie problema cu aderenta din cauza frigului si kilogramele in plus ATENTIE: Caii putere sunt estimati la roata !!!
Oricum, tine-o tot asa!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
update
Multumesc celor care mi-au urat un 2010 cu mai multi cai putere, chiar v-a fi un an in care schimbam prefixul la caii putere, cel putin asa iese pe hartie. Planurile si schitele sunt facute deja! Cam asta este teaser-ul de moment.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
un upgrade din partea meaAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment