If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Posibil sa se auda diferit din cauza ca am filmat cu alt aparat, dar pana acuma aproape toti care l-au auzit au zis ca suna mai bine, acuma sti cum e parerile sunt impartite dar ne-ar fi placut un singur tip de sunet ar fi existat un singur model de blow off. Oricum ce am modificat este pur pentru imbunatatire functionala nu pentru sunetul pe care il produce
corect .daca functioneaza ok si a crescut si performantele nu mai conteaza cum suna.spor la treaba in continuare.
stii cumva unde gasesc si eu asa ceva si cit costa. mersi mult.
la magazinul de blowoffuri.
Costa vreo 200 euro
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Super tare masina .. ai cel mai smeker motor .. sa-l stapanesti sanatos !!
Dupa ce termin cu exteriorul si interiorul o sa te caut sa imi dai sfaturi in legatura cu motorul !!
vgroza emoticonul care ti se potriveste ii
sper ca atunci cand o sa vin pe la cluj sa o vad in realitate
mult succes multa bafta incontinuare sunetul ii criminal
@W3F: Poate ajung eu mai repede la baia mare, mergeam destul de des dar acuma cam slaba zapada si numa sa merg atatia km ptr o beuta maramures style nu prea merita. P.S. in Baia-Mare mi-am colantat masina
@Male: cam 3000km
un golf 4 1.9 tdi ... din germania de la un doctor cu 13 mii km din 98
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment