If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc de urari baieti ><
Un update din seara asta ar fi ca mi-am montat "shift light" , AEM F/IC dispune de o optiune prin care se poate face acest lucru. Revin cu un filmulet.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
O fisa dyno iti poate spune cand e cel mai bine sa schimbi. Eu shimb intre 6500-7000, de obicei 6800 daca ma iau dupa logurile facute. Daca va uitati pe fisa dyno o sa vedeti ca intre 5500 si 7000 am cam aceasi putere deci trebuie sa schimb mai sus sa cad pe putere mare.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cristi, daca nu incerci nu sti niciodata iar cu o asemenea gandire am fi niste plafonati si nimic nu ar mai evolua, corect ? Daca pusca asta este,punem alta
@Tudor: Asfalt cu praf, portbagaj incarcat
O fisa dyno iti poate spune cand e cel mai bine sa schimbi. Eu shimb intre 6500-7000, de obicei 6800 daca ma iau dupa logurile facute. Daca va uitati pe fisa dyno o sa vedeti ca intre 5500 si 7000 am cam aceasi putere deci trebuie sa schimb mai sus sa cad pe putere mare.
Vezi totusi poate rezolvi caderea in putere. Nu ai aceeasi putere ci scade pana intr-un punct dupa care iar urca.
Pierd cuplu, nu si cai. Daca schimb in 6000 pic in 4000 daca schimb in 6700 pic pe la 4700 deci pe putere mai mare, o sa mai fac ceva modificari la harta zilele astea sa vedem ce iese.
Pfuu ce trece vremea, nu mai vad bine dupa ce m-am jucat cu harta )
-28.1 -26.6 -25 -23.4 -21.9 -19.5 -14.1 -12.5 -10.9
-28.1 -26.6 -25 -23.4 -21.9 -19.5 -16.4 -14.1 -12.5
-28.1 -26.6 -25 -23.4 -21.9 -19.5 -18 -16.4 -14.8
-28.1 -26.6 -25 -23.4 -21.9 -19.5 -18 -16.4 -14.8
Last edited by vgroza; 30 June 2010, 02:20.
Reason: Automerged Doublepost
daca vrei sa faci o inginerie meseriasa...baga cutie de cupa....cu rapoarte scurte...sau una de clio rs...cutie sadev....cu craboti...si ai sa vezi ca nu vei mai avea lagurile astea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment