Un Oltean...DJ - 04 - ANN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Oltean...DJ - 04 - ANN

In sfarsit m-am decis sa fac si eu un topic cu golanelu' meu! Initial am avut in familie o berlineza care si-a facut treaba cu brio timp de 11 ani cat a fost memebra. Totusi dupa cei 11 ani berlineza incepuse sa faca numai si numai prostii...o fi fost de la varsta sau o fi vrand o operatie estetica...nu stiu ce sa zic. Cert este ca in aceasta primavara ,luna martie mai precis, am decis ca berlineza sa-si faca somnul de veci si astfel am achizitionat prin programul REMAT un Logan Ph2 Laureate 1.6 16v !Pretul masinii a fost de 7800 de euro,Dacia acordand un discount de 600 de euro+ 1 an garantie extinsa.
    Despre golan ce sa va spun...productie martie anul curent, culoare bleu electrique. In 3 luni 3000km si un consum mediu de aprox 8%. Multumit de masina!

si pozele ca uitasem de ele....
    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Last edited by andreiutzu; 26 June 2009, 13:41. Reason: Automerged Doublepost

bine ai venit si sa il stapanesti sanatos si fara evenimente!acuma nu ramane decat sa te asteptam la intalniri si sa te apuci de tunarit!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

pai si ce mai stai.. bag-o la tunarit ).. glumesc.. s-o stapanesti sanatos si Asfalt Uscat!
      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos...excelenta alegerea...si neaparat sa te alaturi baietilor din LoganClubCraiova...ca am vazut ca bate putin vantul pe acolo

Comment

multumesc de urari baieti! de tuningarit....sa vedem...sa mai treaca ceva apa pe jiu!

Comment

Originally posted by andreiutzu View Post
            multumesc de urari baieti! de tuningarit....sa vedem...sa mai treaca ceva apa pe jiu!
            Sa o stapanesti sanatos. Te asteptam la putinele noastre intalniri.
            sigpic
            Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

nu am mai postat de multisor ce s-a mai intamplatcu masina. intre timp a ajuns la 3300 km si azi a primit kit-ul de protectie a aripilor. toata "distractia" montarii protectiilor a durat 20-25 de min. bafta tuturor si asfalt uscat cum zice un coforumist!

Comment

sa o stapanesti sanatos si felicitari pentru motorizarea aleala....bafta la tunat ca ai motor....scoti ceva din el.....
                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

revin cu noi informatii despre masina. intre timp a primit kit-ul de protectie a aripilor iar kilometrajul arata 4300 km .
                  pozne sa vedem cum ma chinui sa pun!

Comment

Asa ieftina a fost masina ce dotari are?

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                      Asa ieftina a fost masina ce dotari are?
                      pai are aer conditionat, geamuri electrice fata,proiectoare,Cb.
                      Last edited by andreiutzu; 3 August 2009, 11:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ataseaza pozele cum este explicat aici.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google