hahahahaha....asta intentionai si nu stiai cum sa faci s-o pui pe aia de mcv?? just kidding...fa-o cat mai repede sa vedem apoi diferenta...
Tomu's B-78-WED
Collapse
X
-
si mai era si rosu.. era tot logan??
lasa tomule.. pana aici slabut.. altele mai grave sa nu se intample..
Comment
-
O poza facuta cu o ora inainte de accident.
Pare rau sef ... Da vorba ta tot raul spre bine ... Cu ocazia asta rezolvi si problema cu directia, poate o scoti la cap si te faci si cu un nou set de jante .Attached Files
Comment
-
masina e in service de ieri...o sa primeasca o bara de mcv pe fata, bara noua pe spate, si as vrea sa inlocuiesc farurile, cu unele de tuning de la dectane, stie cineva unde gasesc cel mai ieftin un set de faruri cu lupa DECTANE ?! n-am gasit decat la 170 euro...si nu se incadreaza in buget ...
Comment
-
Nu mai bine pui un kit bi-xenon de la BlueXenon asa cum are dsign?Cumpar volan de Duster
Comment
-
dupa o saptamana in service, masina arata cam asa. a iesit in mare parte ok, dar are mici defecte, scursuri, gaurile pentru proiectoare sunt decupate cu cutitu de unt
s-au efectuat urmatoarele:
inlocuit bara fata, capota, aripa dreapta, faruri, filtru de gaze sau ceva de genu, care se gaseste sub faru dreapta
s-au indreptat, armatura, si contra-aripa
s-au vopsit bara fata, capota, aripi, usi dreapta, bara spate (care o aveam eu prin casa)
au fost deschise 2 dosare de dauna, unul in valoare de 5600RON, si altul de 2500RON
Comment
-
Cu bara de MCV asa am patir si eu!!! Decupata cu cutitu de unt! Au pus ei ceva silicon negru si nu se prea observa, tre sa te uiti atent
Comment
-
-
Foarte tare. Ce fel de arcuri sunt ?
As mai avea o rugaminte la tine, cand ne mai vedem sa le punem fata in fata sa vad si eu garda la sol....si inca ceva, daca esti dragut spune-mi si mie dimensiunile cauciucurilor.
Felicitari arata super si probabil tinuta de drum este impecabila.9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment