Tomu's B-78-WED

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hahahahaha....asta intentionai si nu stiai cum sa faci s-o pui pe aia de mcv?? just kidding...fa-o cat mai repede sa vedem apoi diferenta...
    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

si mai era si rosu.. era tot logan??

lasa tomule.. pana aici slabut.. altele mai grave sa nu se intample..
      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

O poza facuta cu o ora inainte de accident.

Pare rau sef ... Da vorba ta tot raul spre bine ... Cu ocazia asta rezolvi si problema cu directia, poate o scoti la cap si te faci si cu un nou set de jante .
        Attached Files

Comment

Daca ai casco ,no problem si asa platim degeaba....
          sigpic

Comment

masina e in service de ieri...o sa primeasca o bara de mcv pe fata, bara noua pe spate, si as vrea sa inlocuiesc farurile, cu unele de tuning de la dectane, stie cineva unde gasesc cel mai ieftin un set de faruri cu lupa DECTANE ?! n-am gasit decat la 170 euro...si nu se incadreaza in buget ...

Comment

Nu mai bine pui un kit bi-xenon de la BlueXenon asa cum are dsign?
              Attached Files
              Cumpar volan de Duster

Comment

Daca nu se incadreaza cu 170e in buget ... cu 400e nu are nici o sansa.

Comment

ar fi mult mai misto...dar abea am gasit ceva la 150E, si sper sa iasa! ce are dani e prea scump si nu ma incadrez

Comment

dupa o saptamana in service, masina arata cam asa. a iesit in mare parte ok, dar are mici defecte, scursuri, gaurile pentru proiectoare sunt decupate cu cutitu de unt
                    s-au efectuat urmatoarele:
                    inlocuit bara fata, capota, aripa dreapta, faruri, filtru de gaze sau ceva de genu, care se gaseste sub faru dreapta
                    s-au indreptat, armatura, si contra-aripa
                    s-au vopsit bara fata, capota, aripi, usi dreapta, bara spate (care o aveam eu prin casa)

au fost deschise 2 dosare de dauna, unul in valoare de 5600RON, si altul de 2500RON
                    Attached Files

Comment

imi polace cum da bara de mcv la culoarea masinii ! arata bine nenea..dupa cum iesise prima data.....
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Cu bara de MCV asa am patir si eu!!! Decupata cu cutitu de unt! Au pus ei ceva silicon negru si nu se prea observa, tre sa te uiti atent
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

e 10 ron cea mai scumpa freza cu care sa decupeze acolo
                          asta este...

masina acum se apropie de 70.000km, si trebuie facut schimbul de ulei, cu mobil1 0w30

Comment

Foarte tare. Ce fel de arcuri sunt ?

As mai avea o rugaminte la tine, cand ne mai vedem sa le punem fata in fata sa vad si eu garda la sol....si inca ceva, daca esti dragut spune-mi si mie dimensiunile cauciucurilor.

Felicitari arata super si probabil tinuta de drum este impecabila.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

KW? sau arcuri sport taiate?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google