Loganul meu Prestige DCI 85CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
    Culoare frumoasa, bara de MCV, nu cred ca ii mai trebuie nimic.)
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

exact cum ma asteptam. acelasi turometru cu o zona rosie cat juma din turometru. lenea asta. cred ca era destul de greu sa faca un turometru doar cu 6000 rpm sa fie 3000 rpm la ora 12. mi se pare ca arata mai bine decat sa ai o zona rosie de 3000 de ture aproape. dar in fine, traim in romania ce putem sa cerem mai mult!
      Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

andreigann, nu ti-au dat si airbag-uri laterale? (mie mi-au pus tot gratis dar a fost comandata pe 8 oct.)

Si mie mi-a venit de joi, e exact ca a ta si sunt foarte multumit de ea. S-o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea!

Comment

masina am luat-o fara airbaguri laterale. Cand am luat-o eu nu erau gratuit, doar garantia extinsa atat. Sunt si eu foarte multumit de ea. Consumul e acceptabil, avand in vedere ca e si in perioada rodajului (6.1L / 100km numai in oras) si trage si frumos. Abia astept sa o testez la un drum mai lung sa vad cum se comporta. Motorul e putin mai galagios ca cel pe benzina (am condus modelul de 1.4 75CP). Cel putin asa am avut eu impresia. Oricum mie imi place foarte mult sunetul motorului diesel. In schimb de afara se aude un tiuit continuu, care se pare vine de la servodirectie (din interior abia se distinge).
          Last edited by andreigann; 6 November 2007, 00:35.

Comment

Ce e asta?Am vazut ca doar dci-ul are asa ceva.
            Attached Files

Comment

Originally posted by andreigann
              Motorul e putin mai galagios ca cel pe benzina (am condus modelul de 1.4 75CP). Cel putin asa am avut eu impresia. Oricum mie imi place foarte mult sunetul motorului diesel.
              Omule, mersi de raspuns.
              Cu sau fara galagie mai mare - sa te bucuri de ea ca tare bine arata!
              Martinel rules!

Comment

Ce pot sa-ti zic despre zgomotul facut de motor e ca la cea de 70CP se aude muuuult mai tare inauntru, e mult mai zgomotoasa. La asta de 85CP se aude mai incet dar mie chiar imi place cum face.

Comment

La pagina anterioara am pus si eu o intrebare....Nu-mi raspunde nimeni?

OFF TOPIC! sint cu ochii e tine!
                  Last edited by crististreulea; 6 November 2007, 21:38.

Comment

Habar n-am... Na' c-am raspuns... Promit c-o sa ma interesez! ;)
                    Last edited by crististreulea; 6 November 2007, 21:36.

Comment

G3: ma uiti maine sa vad mai exact ce e acolo sau poate sa intreb la cei de la dacia ca am putina treaba maine la ei cu inmatricularea.

Comment

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
                        La pagina anterioara am pus si eu o intrebare....Nu-mi raspunde nimeni?

OFF TOPIC! sint cu ochii e tine!
                        cred ca motorul s-a dorit a fi capsulat, sau cel putin asa arata... o simulare , in plus vad izolatia fonica, de ..se vrea a fi clasa de top la berline diesel, trebuia imbunatatit ceva, altfel cu atata zgomot in habitaclu ziceai ca esti in tractor, au facut si ei ceva bun
                        mai astept si eu pana sambata sau inceputul sapt viitoare apoi intru in sedinta foto, cu multe detalii.
                        Last edited by mdi_pro; 6 November 2007, 23:40.
                        http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

G3g3 in legatura cu intrebarea ta...
                          si la noi la intalniri cand a venit jonivip cu al lui dci 85cp floryn sa intrebat ce e chestia aia , a dat capacul motorului la o parte a studiat bine motorul si traseul lui si cica ar avea legatura cu intercooler-ul

sigpic

Comment

sa o stapanesti sanatos! am vazut in primele poze ca ai ff mult praf pe motor, un sfat prietenesc, cumpara un cheder de usa cum era la vechea dacie si pune-l pe rama de jos de la capota. Eu am asa ceva si sincer nu prea am praf pe motor. bafta!

Comment

piesaria aceea pare a fi un senzor, sau un ventil ce preia comanda de la un senzor, nu se observa prea bine ce e acolo si apoi mai trebuie vazut si unde merge cablul ala electric....
                              http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Este vreo problema daca accelerez brusc de la 1600-1700 rpm pana la 2200-2300 rpm, mai ales ca masina e in rodaj? Sau trebuie sa accelerez constant? Imi place cum trage in intervalul asta de rotatii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google