If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ai dreptate. Cred ca e de la centura, cand nu o pun nu scartie. La Caremil Iasi mi-au cerut intre 1.200.000 si 1.500.000 ca cica trebuie sa dea scaunul jos. Imi plac din ce in ce mai mult baietii astia, au preturi bune rau Ma intreb de unde scot preturile astea?
Cu niste WD-40 sau chiar niste silicon spray sa dai in cupla unde se prinde centura ai incercat?
La mine a tacut instant cu niste spray cu silicon ptr. bord...doar daca nu ai cumva alta problema...
Sa vad unde gasesc spray din asta. Mi-au mai spus sa fac revizia la 5000 de km pentru ca am mers numai prin oras si asa ar fi indicat. Revizia asta m-ar costa in jur de 2 mil. Este bine sa o fac acum sau sa astept 8000-9000 de km?
Am facut comanda de o cotiera neagra Prestige la Caremil Iasi si mi-au spus ca ma costa 200 lei. Platesc avansul (jumatate din pret pentru rezervare) si cand ma duc azi sa o iau mi-au spus ca s-a scumpit si ma costa 365 lei ... m-am razgandit pe loc. Neseriosi total.
Stie cineva de unde se pot cumpara cotiere pe negru la fel ca cele de la dealer? (la un pret mai rezonabil)
Suna la un dealer (din Vaslui sau Galati) si vezi ce pret au si ei.
Cotiere originale nu se gasesc in alta parte decat la dealer.
Cotiera neagra ar trebui sa coste 59 euro.
OF doamne cu Caremil-ul asta. Ar trebui sa vii la intalnirile noastre sa auzi tot felul de povestiri. Eu abia astept sa fac 10.000 sa merg in Vaslui pentru revizie Am si eu o probl cu un zgomot si ma tot feresc sa merg la Caremil. Cunosc pe cineva din Buc la centrul de cercetare Renaul si a spus ca din Iasi se primesc cele mai multe reclamatii.
Sa stii ca acelasi scartait il am si eu la centura.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment