WoW...imi pare rau sa aud asta alex....te-ai chinuit atat...e pacat sa renunti acum...
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
nu prea e ROz treaba dabea il pusesei la punct dar asa e cu modificarile nu te demoraliza exista o solutie pentru toate bafta imi pare rau pt ce sa intamplatsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
pfuai, urata treaba, chiar foarte urata, dar din ce cauza?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Am vorbit cu tatal meu acum cateva minute mi-a zis ca s-a apucat de a desfacut el acasa capacul de la culbutori este rupt un arc de la pistonul nr 4 acelasi arc care s-a mai rupt de cateva ori.A facut rost de alt arc dar problema e ca degeaba pun altu acum daca nu depistez ce se intampla de il tot rupe mereu.
Comment
-
Grav nu e daca e doar arcu rupt, sper sa nu fie mai rau.
Cand ajungi acasa, pune-o la punct, refai jocurile la culbutori apoi peste cateva sute de km desfai iar si verifica daca s-a schimbat ceva.Poate ai probleme ceva la rampa de culbutori si se deregleaza si nu mai deschide/inchide bine cine stie.Last edited by al!n; 17 May 2011, 23:37.
Comment
-
Cosmine stii ca la regionala la BV se auzea un "macanit" mai tare in zona pistoanelor 3 si 4 ma gandesc sa nu se fi fisurat arcu de cand am avut culbutorii prea stransi dinainte de regionala si acum a cedat de tot.Chiar si asa treaba tot e dubioasa pentru ca arcul ala l-am gasit rupt si cand am dat chiulasa jos inainte sa o fac iar fostul proprietar a mai schimbat si el acelasi arc de cateva ori sa fie ceva in neregula cu rampa de la culbutori sau chiar axa.
Comment
-
Urat Alex...sper sa rezolvi si sa afli care e "buba".
Drumuri bune pe acolosigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postiti dau o rampa de 1.4 daca vrei ... ne intelegem noi
Originally posted by iamagi View PostHai MIUle ca se rezolva cumva! Mai sunt 5 zile si intri tu sa o rezolvi!
Originally posted by matheo66c View PostUrat Alex...sper sa rezolvi si sa afli care e "buba".
Drumuri bune pe acolo
Comment
-
Hai ca treci si peste asta, mai bine te linistesti cateva zile iar dup-aia revine microbu', si mie mi-au mai trecut supararile. Sunt curios cat scoate Laureate-ul pe dyno!
Comment
-
Comment