frumoase rau ATS-urile , celelalte le-ai luat ca jante de iarna sau ai alte planuri cu ele?
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
-
124-le are aripi manarite, cumva a fost vreun AMG sau Brabus? Este superb, oricum!
Incepi si tu colectie de jante, precum Fof?
Comment
-
Mi'a parut bine de cunostinta Miu'le ...Borbeturile au fost achizitionate pentru o ruda de'a lui...
Comment
-
Originally posted by katalin_89 View PostSa le stapanesti sanatos, chiar mergeam plisctisit si deodata vad un logan mai alfel!
Originally posted by FlorianYFL View PostVin bine, sa le stapanesti sanatos . Nu vrei sa te scap de evacuarea de pe 04?
Originally posted by hmv86 View Postfrumoase rau ATS-urile , celelalte le-ai luat ca jante de iarna sau ai alte planuri cu ele?
Originally posted by dsign View Post124-le are aripi manarite, cumva a fost vreun AMG sau Brabus? Este superb, oricum!
Originally posted by GOLAN91 View PostAi grija de ele,cu ce le incalti?T1r??Poate pun si eu mana la vara pe un set dasta....
Originally posted by MaDu View PostMi'a parut bine de cunostinta Miu'le ...Borbeturile au fost achizitionate pentru o ruda de'a lui...
Originally posted by cos_min_i View Postsa torsionezi la plecare cu bine noile jante Boss ... cu ce altceva decat T1R ar putea fi incaltate .
Ce et au de sunt asa iesite ?
Comment
-
Bravo ma ,arata super jantele cu discurile alea perforate ..o fi "da curse " dracu stie ?sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Cateva poze de la regionala de la Brasov unde cazanu' a obtinut locul 2 la proba de indemanare .
Comment
-
Pun si filmarile pentru cei care nu au fost la BV cateva cuvinte legat de cele 2 manse:
-In prima mansa o luasem aiurea la parcarea cu spatele iar parcarea laterala nu a fost tocmai perfecta,in loc sa ies prin lateral am iesit direct in fata(aici nu am fost singurul care a facut greseala asta).
-In mansa a2a mi-am corectat greselile din prima mansa dar uitandu-ma pe filmare am vazut ca era loc de mai bine.
Mansa 1
Mansa 2Last edited by Alex_MIU; 27 March 2012, 01:58.
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostPun si filmarile pentru cei care nu au fost la BV cateva cuvinte legat de cele 2 manse:
-In prima mansa o luasem aiurea la parcarea cu spatele iar parcarea laterala nu a fost tocmai perfecta,in loc sa ies prin lateral am iesit direct in fata(aici nu am fost singurul care a facut greseala asta).
-In mansa a2a mi-am corectat greselile din prima mansa dar uitandu-ma pe filmare am vazut ca era loc de mai bine.
Mansa 1
Mansa 2
Adica cu tirul dai bine cu spatele , si cu asta mica te impiedici,ma dezamagesti mai baiatulesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postintotdeauna este loc de mai bine ...oricum felicitari
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
Originally posted by matheo66c View PostAdica cu tirul dai bine cu spatele , si cu asta mica te impiedici,ma dezamagesti mai baiatule
Originally posted by katalin_89 View Posta luat invers de volan, credea ca mai are si remorca cu el...
Comment
Comment