o sa fie interesant, ce J ai la jante?
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
-
Originally posted by maestrupiersic View PostFoarte frumos. Asteptam poze acum cu ea trantita . Cred ca o sa arate super tare. Imi place foarte mult culoarea pe care a ales-o la jante. E tipatoare.. Felicitari! Ai o super masinuta!! .
Originally posted by iamagi View PostUrat. O sa vina urat tare. Pacat de ele.
Originally posted by hmv86 View Posto sa fie interesant, ce J ai la jante?
Originally posted by razvanamza View Postarata deosebit. sa le invarti sanatos
Originally posted by cos_min_i View Posthai ca arata frumos "dujmane" ...cand ne mai vedem si noi?
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View Post7j,Eu vad masina la final ca fiind un Logan albastru egee,jos si cu niste jante tipatoare.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postiti place capitala ... lucrez ... iar spre seara ma duc sa vizitez "caruta"
Originally posted by FloNZN View PostDaaa Daaa Daaaa Daa Da... Iar daca arata la tine cum ma gandesc eu, le trag si la ale mele un auriu, azi am bulit una
Originally posted by CataFOF View Posttu ti`ai facut jantele asa ca nu mai are nimeni culoarea asta de pe forum , nu ca ti`ar placea culoare )
Originally posted by FANE_CLK View Posta mai fost culoarea asta tot pe niste ats ... la sgm....
culoarea e chiar frumoasa...Originally posted by cos_min_i View Postsi Nicu are niste ATS culoarea asta ...
Comment
-
@Geo eu le-am vazut saptamana trecuta si nu erau la fel, in fine chiar nu conteaza.
E bine asa?
Comment
-
Esti pe drumul cel bun Mai las-o de spate si vezi cum scapi de geamurile alea ionizate.
PS. rezolva si rugina de la aripi, ceva la bara fata si e cam gata !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment