Originally posted by Alex_MIU
View Post
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
Abia Sambata ajung in Slobozia
De ce nu te duci la International??? Acolo mi-am vopsit eu bara fata si nu se cunoaste ca a fost schimbata sau ca a fost vopsita vrodata
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postele sunt recomandate 90k , nu stiu cum ti se par tie obosite dupa 10k, poate doar gandul ca le ai de ceva vreme pe masina.
Originally posted by iguana View PostAbia Sambata ajung in Slobozia
De ce nu te duci la International??? Acolo mi-am vopsit eu bara fata si nu se cunoaste ca a fost schimbata sau ca a fost vopsita vrodata
Comment
-
Eu iti recomand cu caldura service-ul, daca ai nevoi de ceva mecanic bun cauta-l pe nea' Doru Barbulescu un om de nota 100+ si extrem de priceput
Comment
-
Originally posted by alex_dnk View Postcat mai e geometria la international?
Comment
-
Ba da dar daca o cobor se deregleaza din nou...maine o mai ridic putin ca sa nu mai fiu nesimtit si o las asa.Deja scutul si limitatoarele de viteza ma injura .
Comment
-
las-o ma asa ca e blanaa !
Imi place culoarea de la jante, o prinde bine !
Comment
-
O sa o mai ridic maine,daca nu as fi plecat cu ea sau as fi avut 2-3 zile la dispozitie ca sa merg incet pe tara nu ar fi fost problema.Chiar imi place la nebunie asa lasata,am inceput deja sa ma obisnuiesc sa merg mult mai atent si mai incet pe portiunile mai dificile de drum.
@Xp - Se stie..."ie" vedeta prin clipuri pe youtube .
Comment
-
Comment