gropile din asfalt
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
Nu are treaba cu gropile ,e ceva legat de motor,o sa incerc alta bobina si alte fise cu bujiile vechi sa vad cum merge.
Comment
-
Albastrica a ajuns cu bine la Bruxelles.Dupa un drum de 2300km pot sa spun ca suspensia este foarte confortabila fata de cea fixa.Consumul per total a fost 6.8L/100km la viteze de 100-110km/h pe tara si 130-140km/h pe autostrazi.
Comment
-
Super, ai scos un consum bun
app cat este benzina acolo?
Comment
-
E bine si asa, ai avut consumul asta din cauza rotilor mici iar la 100 pe bord tu aveai mult mai putin...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by iguana View PostSuper, ai scos un consum bun
app cat este benzina acolo?
Originally posted by FloNZN View PostE bine si asa, ai avut consumul asta din cauza rotilor mici iar la 100 pe bord tu aveai mult mai putin...
Pun si restul de poze .
Comment
-
-
Originally posted by matheo66c View Postte' naiba, combinatia asta de culori chiar arata frumos rau!!!
normal bre ca arata. Omu a avut sanje -n instalatie si si-a facut ! altii...viseaza la culori OEM :P
@MIU - poarta masina mai jos - e pacat de ea! si poate ii bagi dist de 20 spate si 10 fata...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Multumesc de urari tuturor.Pe spate nu pun distantiere inca pentru ca voi umbla la sistemul de franare si e posibil ca butucul sa iasa o idee mai in afara.Azi am avut parte de vreme frumoasa,timp liber si chef de ceva bibileala asa ca am facut putina curatenie in compartimentul motor si am pus inapoi bujiile NGK.Motorul merge mai rotund si mai silentios
Comment
-
N-am avut banda,cand am avut banda nu am avut chef si nici timp iar acum sunt din nou la faza in care nu am banda pentru ca prima am dat-o unui prieten.Sper ca in august cand vin acasa sa am rabdarea si cheful necesar ca sa ii imbrac.Nu vreau sa mai tai iar esapamentul ca sa ii dau jos, iti dai seama cum imi pierde pofta numai cand ma gandesc ca tre sa fac aceasta operatiune cu ei pusi pe masina .
Comment
Comment