If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Discurile pe spate la un motor de 1.4 sunt lafel de eficiente ca evacuarea dubla).
Bravo ma...acu iti mai tre o vopsea si o tinichigerie ca la carte si esti aranjat oficial.
Nu erau chiar asa de necesare dar am copiat si eu anumite persoane.Ador la nebunie sa fac asta si sa pun dea gata totul pe masina mea dupa ce altii cheltuiesc bani si fac mii de cercetari si teste pe masinile lor ca sa ne dea noua astia vai de noi totul mura in gura.
urat te opresti cu alea....imi pare rau ca nu te-am prins zilili trecute cand ai trecut pe la noi...am stat ,am stat dar m-a sunat jr ca ma asteapta.salutari
urat te opresti cu alea....imi pare rau ca nu te-am prins zilili trecute cand ai trecut pe la noi...am stat ,am stat dar m-a sunat jr ca ma asteapta.salutari
Poate ne gasim cu alta ocazie,noi sa fim sanatosi.
si eu o sa te copiez...hahaa ce? numa tu sa ai discuri pe spate?
Nu ma copiezi pe mine ca nu eu am inventat moda asta.Oricum ceva am facut aiurea pentru ca mie imi tine pedaua la fel ca inainte spre deosebire de cei pe care i-am copiat si nu le tine nici in ziua de azi frana cum trebuie.
Momentan o sa merg cu cele stock,inca ma mai gandesc ce varianta sa aleg pe viitor,remodelarea celor stock sau sa pun scaun de pe vreo masina sport de fabrica.
Imediat dupa intalnirea de la Amara starea drumului si-a lasat amprenta pe cazanul meu si am fost nevoit sa schimb ambele bielete de la caseta de directie si un capat de bara.Pun si 2-3 poze cu masina ratacita printre fratiorii ei mai mari ca sa nu fie postul sec .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment