Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
-
Daca tot e frig afara si nu mai face nimeni nici o imbunatatire pe la masina m-am gandit sa mai sterg si eu praful de pe topic cu 2-3 vorbe.Anul 2012 s-a incheiat cu destule realizari pentru mine.Dealungul anului am reusit sa duc la punctul vizat de mine capitolul anvelope,jante,sistem de prindere al rotilor,suspensie,frane spate.
Daca voi fi sanatos pentru 2013 mi-am propus urmatoarele:
-Tinichigerie + vopsea (astea se vor rezolva in martie)
-ABS
-Climatronic
-ESP + Launch control (aici e discutabila treaba)
Si daca totul merge cum trebuie in iarna voi trece la lucruri mai serioase si anume interne pentru compresie 12.6 sau 13.3 si axe.
Era sa uit de sofer...ma tunez si eu,voi face scoala de pilotaj .Va urez toate cele bune in noul an!
Comment
-
Repede tu cu scoala de pilotaj...ai vazut ca merge la mine bine si vrei si tu acu.Fai ca merita!
Comment
-
IL 13 MIU in varianta "mancabila" .Attached Files
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostIL 13 MIU in varianta "mancabila" .
Ba, nici tortu' nu l-ai lasat necopiat :P
Sa fie cu noroc si sanatate. Partea cu tunatul soferului mi-a placut cel mai tare. O investitie buna!
Comment
-
Multumesc frumos!Multa sanatate si voua tuturor colegilor de forum.Dsign chiar ma asteptam sa-mi dai o replica de gen,sincer de la tine m-am inspirat.
Comment
-
Ma, aci te-am prins, ideea a fost a celor ce mi-au oferit tortul respectiv. Noi sa fim sanatosi
Comment
Comment