O lasi asa fara eleron ? Esti nebun ?!?!? Daca nu mai sta la vitezele alea ametitoare ?
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
-
Hai sa iasa frumos nenea! Sunt curios de planurile din iarna.
Comment
-
Ne apropiem de finish.Lipseste parbrizul,eleronul de portbagaj,difuzorul de la bara spate,prelungirea de la bara fata si emblema.Maine sper sa inchei,sa mai ramana de facut curat in interior.Attached Files- Image303.jpg (110.2 KB, 468 views)
- Image304.jpg (110.6 KB, 464 views)
- Image305.jpg (111.6 KB, 311 views)
- Image306.jpg (89.9 KB, 288 views)
- Image308.jpg (140.7 KB, 288 views)
- Image309.jpg (101.5 KB, 285 views)
- Image310.jpg (95.5 KB, 306 views)
- Image311.jpg (106.1 KB, 316 views)
- Image312.jpg (103.7 KB, 306 views)
- Image313.jpg (84.2 KB, 296 views)
Comment
-
EEEE alta treaba...alta masina Bravo ma.
Ma da tu ai vopsit masina cu bandourile pe usi?...si sub bara spate curato naibii si dai si pe acolo preventiv cum am facut eu si sub carenajul ala mic e un surub in caroserie unde vine dopul ala ..scoatel acolo am gasit rugina eu.
Bafta !sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
A iesit bine, ma asteptam sa ai "ceva" rugina la prinderea barii spate de aripa, dar nu a fost cazul. Totusi, nu mergea o bara de mcv, sau nu esti adeptul facelift-ului?
Ah, si inca ceva, mi se pare mie, sau vopsitoria a iesit usor usor gazata? (capota motor si jumatate din aripa stanga- partea spre sofer)Parca n-are claritatea aia ca din fabrica...nu stiu cum sa ma exprim....Si eu cand mi-am vopsit-o pe a mea, nu mi-a iesit vopsitoria cum ma asteptam...dar decat ce era inainte merge si asa. (cazul meu). Daca ar fi cum zic, cred ca s-ar rezolva cu un polish profesional.
Bafta in continuare.Last edited by andrei_mircea; 23 August 2013, 02:37.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View PostEEEE alta treaba...alta masina Bravo ma.
Ma da tu ai vopsit masina cu bandourile pe usi?...si sub bara spate curato naibii si dai si pe acolo preventiv cum am facut eu si sub carenajul ala mic e un surub in caroserie unde vine dopul ala ..scoatel acolo am gasit rugina eu.
Bafta !
Originally posted by andrei_mircea View PostA iesit bine, ma asteptam sa ai "ceva" rugina la prinderea barii spate de aripa, dar nu a fost cazul. Totusi, nu mergea o bara de mcv, sau nu esti adeptul facelift-ului?
Ah, si inca ceva, mi se pare mie, sau vopsitoria a iesit usor usor gazata? (capota motor si jumatate din aripa stanga- partea spre sofer)Parca n-are claritatea aia ca din fabrica...nu stiu cum sa ma exprim....Si eu cand mi-am vopsit-o pe a mea, nu mi-a iesit vopsitoria cum ma asteptam...dar decat ce era inainte merge si asa. (cazul meu). Daca ar fi cum zic, cred ca s-ar rezolva cu un polish profesional.
Bafta in continuare.
Originally posted by Pacco View PostA iesit foarte bine! Nu imi place ca ai vopsit si sticla de la marsarier.
Azi am ridicat un colet,sper sa nu mai am probleme cu respiratia ;).
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostNe apropiem de finish.Lipseste parbrizul,eleronul de portbagaj,difuzorul de la bara spate,prelungirea de la bara fata si emblema.Maine sper sa inchei,sa mai ramana de facut curat in interior.
Comment
-
Comment