If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am de 1an sau 2 aceste jante exact in configuratia asta, doar ca bronze. Si sunt foarte multumit de ele. Cu ce dimensiune o sa le incalti? Eu am prins niste anvelope good year noi la un pret de nimic de 195,65 si ii cam tanculet masina, vreau sa le schimb vara asta.
P.S: Cum de nu ai mers pe 8j? Mie imi pare tare rau ca nu le-am luat mai late Nu era diferenta mare de bani...
O sa te dezumfli repede, la cum arata, vor sta mult in interior.
Jante cu buze?! Yuck ! Inca una de-asta si dau "unsubscribe"
Ats-urile sunt et 35 cu distanțieri de 15mm deci et 20,pe astea le-am comandat et 25.Le inspectează Brady diseară mai în detaliu,dacă nu e ceea ce am cerut le trimit înapoi.
Eu am de 1an sau 2 aceste jante exact in configuratia asta, doar ca bronze. Si sunt foarte multumit de ele. Cu ce dimensiune o sa le incalti? Eu am prins niste anvelope good year noi la un pret de nimic de 195,65 si ii cam tanculet masina, vreau sa le schimb vara asta.
P.S: Cum de nu ai mers pe 8j? Mie imi pare tare rau ca nu le-am luat mai late Nu era diferenta mare de bani...
Salut!O să le încalț cu Toyo T1r 195.50 care le am acum pe Ats-uri,nu am vrut 8j pentru că sunt mai grele iar 195 vin cam întinse şi nu e stilul meu.
Şi dacă tot vine iarna i-am imbrăcat şi p-aştia micii.
Seamana cu ale NZN-ului doar ca au mai putine spite .
Daca nu imi dadea unfriend pe facebook, poate samanau
Ps: Frumoase jantele, intr-adevar, nu prea seamana cu ale mele, ale mele sunt made pe vapor, jante de la alfaromtrans, dar eu sunt multumit de ele, si imi plac tare. Diferentele se vad, spite mai groase si la tine una in minus. Sa le folosesti sanatos si sa te tina macar cat m-au tinut ale mele
Sunt invidios pe tine daia ți-am dat unfriend ).Despre jante n-am ce să spun momentan că nu le-am văzut live,le am din noiembrie la un prieten la Bucureşti şi din cauza programului încărcat n-am reuşit să ajung să le iau,posibil în primăvară,şi aşa n-am ce face cu ele pe vremea asta.
Salutare!N-am mai scris de mult aici insa asta nu inseamna ca n-am mai facut nimic la masina.De la ultimul post am reusit sa montez serpii 4-2-1 de rs182 si sa fac traseul pe 63mm care a iesit exact asa cum imi doream silentios si foarte calitativ atat din punct de vedere al materialelor cat si al manoperei(Omu' Adiel face lucrari de nota 20).Dupa ce au stat in cutie din noiembrie anul trecut am scos la lumina si jantele Japan Racing JR3 si le-am montat cu anvelopele Toyo T1R care le aveam pe ATS-uri,ATS-urile ramanand sa le incalt cu semislickurile Federal RSR pe care le voi folosi la trackday/402m.Am achizitionat o clapeta universala de 65mm pe care n-am montato din lipsa de timp(trebuiesc facute mici adjustari),axe de clio 3 rs pe care le voi monta cand voi schimba distributia si inca o galerie de admisie de rezerva.In rest masina functioneaza ok,pe viitor o sa fac un upgrade la placutele fata (posibil un Ds2500),furtune frana cu manta metalica,o pompa de benzina Walbro si niste bucsi de poliuretan.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment