Misto masina chiar imi place!
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
Merci maine asteapta un bine meritat polish pentru faruri care sunt vai mama lor.Am uitat sa spun ca am renuntat la antena de pe plafon
Comment
-
Astazi am polishat farurile e o diferenta de la cer la pamant la cum erau si cum arata acum.Am facut si un nou soft care merge ceva mai bine decat celalant dar nu se ridica la nivelul la care ma asteptam eu dovada in seara asta mi-am furat-o de la un Megane2 1.6 16v cu 2 masini si de la un Logan 1.6 16v cu 3 masini.In ambele "dueluri" aceasi poveste plecare buna aproape jumatate de masina in fata adversarului treapta 1 si 2 mentineam acel avantaj iar pe treapta 3 il pierdeam si ramaneam si in urma deaja ma gandesc daca merita sa mai bag bani in motoru asta sunt dezamagit total
2-3 poze cu masina si noul aspect al farurilor
Comment
-
Intr-adevar este diferenta fata de cum aratau farurile inainte.
Cum de ai luat 3 masini de la 16v Logan? Mi se pare cam mult dat fiind ca ai ceva modificari deloc de neglijat, macar de erai la o masina (deh, 1.4 cu optiuni, trage mai greu nitel) si tot era ok...
Comment
-
Softul nu prea se "pupa" bine cu modificarile ce le am eu.Ca sa iasa treaba buna trebuie sa pierd o zi pe dyno incercand mai multe variante de soft eventuale completari si adjustari.Momentan va ramane asa.
Comment
-
Comment
-
Ms de apreciere.Axa sa montat acum cativa ani buni mi se pare ca a fost primul logan 1.4cu axa asta prin anii 2005-2006,nu prea erau softuri custom pentru axa pe vremurile alea in tot acest timp s-au mai incercat cateva softuri dar nici unul potrivit pentru a scoate maximul din potentialul modificarilor aduse.Pe viitor o sa fac softul de la "0" pe dyno sper sa iasa treaba buna.Spoilerul spate e o copie gen ELIA facuta de fostul proprietar mai multe detalii nu stiu sa iti spun.baftaLast edited by Alex_MIU; 7 June 2010, 21:52.
Comment
-
-
Sau Zender fie:P nu ma pricep in materie de spoilere sa le stiu pe fiecare in parte
Comment
-
Am rezolvat in mare parte dilema pierderii de putere,pe langa faptul ca softul mai trebuie adjustat trebuie sa schimb si kit-ul de ambreiaj.Ambreiajul pe care il am acum patineaza dupa 1-2 plecari mai in forta.Stie cineva o volanta de 1.6 8v de vanzare si un pret estimativ?
Comment
-
incearca sa dai jos si blana de pe galerii , nu se practica la aspirate , tine mult mai multa caldura la chiulasa plus ca o sa crape galeria in timp .
uite si niste pareri http://www.dragracing.ro/forum/index.php?topic=435.0Last edited by Cristi_Xp; 19 July 2010, 18:16.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment