Nu are nici o treaba configuratia serpilor,cu nivelul depunerilor,si culoarea acestora...o sa fac si niste poze,da nu stiu daca se vede clar,4 a mers foarte bine,dupa depuneri apare o culoare cafenie(care indica un amestec bun) pe cand la 2 e varza...asta inainte de modificat chiuloasa etc. deci 2 e problematic de dinainte,compresia cum e??Ce diferente sunt??
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
Originally posted by GOLAN91 View PostPermitemi sa iti spun ce concluzi a tras taicamiu,dupa ce a vazut serpi dupa masina ta,nu prea in regula,exista diferente mari intr-e cilindri(arderea nu e aceasi,nus stiu cum sa iti zic,unu mai bogat altu mai sarac etc.),cilindru 4 e cel mai ok,urmeaza3,1 si 2 care a mers foarte prost,foarte multa funingine,depuneri,in principiu depunerile trebuiau sa fie egale,la compresie cum e???Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostNu are nici o treaba configuratia serpilor,cu nivelul depunerilor,si culoarea acestora...o sa fac si niste poze,da nu stiu daca se vede clar,4 a mers foarte bine,dupa depuneri apare o culoare cafenie(care indica un amestec bun) pe cand la 2 e varza...asta inainte de modificat chiuloasa etc. deci 2 e problematic de dinainte,compresia cum e??Ce diferente sunt??
Comment
-
Originally posted by FlorianYFL View PostHai ma cand vii acasa? poate vi si tu cu soarele
Originally posted by iamagi View PostMama mama sa vezi tu ce jante-si pune MIU acum
Comment
-
Sal am si eu o intrebare,dc nu v-ati luat motor mai mare ca sa il modificati??si v-ati luat 1.4 sa incercati sa ii scoateti pistoanele din el?e el 1.4 dar nu prea cred ca se merita investitia si munca.
Comment
-
Originally posted by BlueStar_KWO View Postmiu-le ti-am vazut masina in oras...nu conduceai tu?
Originally posted by Mariusrs View PostSal am si eu o intrebare,dc nu v-ati luat motor mai mare ca sa il modificati??si v-ati luat 1.4 sa incercati sa ii scoateti pistoanele din el?e el 1.4 dar nu prea cred ca se merita investitia si munca.
Originally posted by DeLuXe View PostCa sa aratam ca se poate, nu sa luam de bun ce fac altii ... si nu scoatem pistoanele din el, ca nu lucreaza nimeni in santz ...
Comment
-
Originally posted by Mariusrs View PostSal am si eu o intrebare,dc nu v-ati luat motor mai mare ca sa il modificati??si v-ati luat 1.4 sa incercati sa ii scoateti pistoanele din el?e el 1.4 dar nu prea cred ca se merita investitia si munca.
Comment
-
Pe ultima suta de metri cand eram bucuros ca o sa vin acasa peste cateva zile(duminica) cu gandul sa mai fac ceva pe la tigaia mea ma anunta ai mei ca masina mea defapt motorul numai functioneaza maicamea ramanand cu masina in strada
Cei de la service spun ca ar fi un arc sau mai multe de pe la supape rupte .Cred ca inchei acest proiect in caz ca va fi ceva grav ramane de vazut cand ajung acasa si voi desface IAR motorul.
Comment
Comment