pompa de apa - Valeo
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
Si eu de ce am 12 si 13 pe primele doua pistoane)? Cat ar trebui sa aiba un MPI compresie pe fiecare cilindru de nou (bari)?
Comment
-
Pe cartela aia de se baga in dracia aia indica 10 da ne-a mecanicu ala ar fi zis ca ar fi fost cartela de masurat compresia la diesel naiba sa il ia.Cand o sa strang chiulasa o sa o masor din nou cum trebuie.Pompa de apa Hepu e buna de ceva?Cred ca asta a mea e pe duca
Comment
-
Nu are cum sa fie compresia 10 daca , toate piesele enumerate de tine mai sus au fost schimbate noi !!
Comment
-
MIUle ai luat din chiulasa?
Daca da, cat?
Eu la clio acelasi motor ca al tau, refacut chiulasa complet + luat 0.6mm din ea am compresie 17.5 - 18 pefiecare piston.Am masurat si un clio cu acelasi motor, insa stock-stock si la 80.000km are compresie 14.
Sa nu incurcam raportul de comprimare cu compresia motorului ca da cu virgula.
Comment
-
Originally posted by Mariusrs View PostNu are cum sa fie compresia 10 daca , toate piesele enumerate de tine mai sus au fost schimbate noi !!
Originally posted by cristiubs View PostMIUle ai luat din chiulasa?
Daca da, cat?
Eu la clio acelasi motor ca al tau, refacut chiulasa complet + luat 0.6mm din ea am compresie 17.5 - 18 pefiecare piston.Am masurat si un clio cu acelasi motor, insa stock-stock si la 80.000km are compresie 14.
Sa nu incurcam raportul de comprimare cu compresia motorului ca da cu virgula.
Comment
-
Un mic loc 3 proaspat obtinut in dimineata asta la proba de indemanare organizat cu ocazia "Sarbatorilor Municipiului Slobozia" Enjoy!!!.
Luam locul 2 dar daca parintii unora din cei care au partipat lucreaza la primarie...oricum am participat din placere nu neaparat pentru o diploma.
Comment
-
-
Sa stii toata smecheria a fost din soft ala facea jaloanele eu eram simplu pasager:P.
Comment
-
Bravo, hai cu ambreiajul ala si sa vedem cu 16v cum stai, poate spargi gheata ca ma pui la treaba.
Comment
-
Ce se tureaza asa masina ??si nu pleaca,are ambeiaju dus?:|
Comment
-
Daca citesti cateva posturi mai sus si pe pagina anterioara ai sa vezi ca tocmai asta vorbeam.
Comment
-
Comment