Daca bagi GPL io ma fac preot
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
Ai grija Florine ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample. Sa pui si o poza in functia de preot pe topic aici daca isi pune Miu GPL.
Alexe, pune GPL, e forta!!
Comment
-
tare frumos e loganul tau sa ai parte de el
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostAi grija Florine ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample. Sa pui si o poza in functia de preot pe topic aici daca isi pune Miu GPL.
Alexe, pune GPL, e forta!!
Originally posted by ciky View Posttare frumos e loganul tau sa ai parte de el
Am revenit acasa,cateva poze cu masina stockless asteptam sa colectam cadourile de la Mos Nicolae si sa vedem cu ce vine Craciunul.
Comment
-
-
e urata rau prietenas )
pune stema de la SCANIA pe plasa barii .... sa nu mai fie bara asa de tristasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by al!n View PostCe naspa arata).
Da dc da fumu ala asa..e pe ulei?)
Originally posted by lau911 View Poste urata rau prietenas )
pune stema de la SCANIA pe plasa barii .... sa nu mai fie bara asa de trista
Comment
-
Comment
-
sti ca mor dupa plasa aia dai ai pus-o repede ...sa ma oftic sa imi bag unghia in gat ca pitigoui ))
o sa fie meseriesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
De ceva timp suspectam ca am compresia varza pe un piston,azi am fost de am facut test de compresie iar rezultatul e cam asa:
-cyl 1 10,8
-cyl 2 10,7
-cyl 3 11,5
-cyl 4 11,5
Comment
-
Rectific cyl 4 10,8
Cateva poze "in familie"...multumesc Fane pentru luminite in sfarsit dupa 1 an am si eu aceeasi culoare la turometru si vitezometru.
Scuzati claritatea sunt facute cu telefonul.
Comment
-
Originally posted by chris-chris View PostFrumoase aman2! Il 13 MIU e frumoasa si in configuratia de iarna!
Originally posted by sor7n View PostFrumoasa masina , multe inbunatatiri utile , bravo sa o stapanesti sanatos .
Eleronul spate de capota de unde l-ai achizitionat si la ce pret?
Sarbatori fericite !
Sarbatori fericite tuturor!Un an nou mai bun multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor.
Comment
Comment