App. cine e interesat de un set de amortizoare sport bilstein pe gaz?au vreo 6000km le dau la un pret bun;)
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
-
Originally posted by CataFOF View Postce fiabilitate ? loganul stock are fiabilitate?...cred ca din contra...are prea multa fiabilitate acuma.
Comment
-
Nu afecteaza absolut deloc fiabilitatea,cum a zis si CataFOF mai sus doar nu merg cu ea numai in limitare si oricum axa suporta 7000rpm lejer arcurile sunt mai tari uleiul care l-am bagat e ulei de turatie 0W45 asa ca nu vad ce ar afecta.oricum pt cine nu stie motoarele de logan sunt testate la 9000rpm
Comment
-
Ceea ce nu-mi place pe acest thread este faptul ca nu se spune ca aceasta masina asa a fost cumparata iar in posesia actualului propritar nu s-a facut nici o modificare.
Este o masina frumoasa , dar consider ca meritele trebuiesc impartite..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Da asa este jokere nu a zis nimeni nimic;) oricum masina "a crescut" sub ochii mei si cum pana acum am facut modificarile impreuna cu fostul proprietar asa se vor face si de acum incolo de...omu e mai cu experienta.dar sa mai vina nijte banuti
Comment
-
Home sweet home.pentru inceput uleiul.maine sper sa tina vremea cu mine sa dau jantele jos sa le smirgheluiesc si poate in 2 maxim 3 zile sa le pot pune inapoi pe masina(in caz ca nu vine zapada)Attached Files
Comment
-
Comment