Noul Meu LCA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc la fel, nu e inca tunata din lipsa de fonduri... sunt cam scumpe accesoriile pentru ea si se gasesc greu, ca daca nu e foltvagen...
    zoom-zoom

Comment

super masina!sa o stapanesti sanatos fara probleme.o alegere perfecta.bafta
      sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā€¦azi, 2012 a murit de foame.

Comment

bestiala.......................................
        sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

Frumoasa masina Laur.Franele si tinuta de drum m-au dat gata.
          Multi km fara probleme
          AG 16 Y M A

Comment

frumoasa rau...xxxxxxxx km fara belele, si bani de gaz!

Comment

multumesc pentru urari si la fel va doresc si voua. Al!n, cu cea mai mare placere o sa iti arat si mai mult, dar sa mergem si la un drum mai lung
              zoom-zoom

Comment

frumoasa masina,cati mai multi km.cat te-a costat daca nu te superi ,bafta in continuoare

Comment

ce tunata?ce sa tunezi la ea ca arata bine eventual alte jante in rest estetic arata ok asa cum e
                  AdY_JmL_2015

Comment

Masina a costat aprox 21 000 euro, iar alte jante nu pot sa ii pun decat de la ei, ca am senzori de presiune si imi bipaie in bord apoi, dar oricum astea ale ei sunt pe 17 si mai sus nu am voie. Ma gandeam sa ii pun toba sport, dar la revizie am vazut ca nu am finala, am decat o detenta pe la jumate si in rest teava.
                    zoom-zoom

Comment

Frumoasa masina, daca tot vrei sa o faci putin altfel pune-i arcuri sport exista pt masina ta arcuri weitec coboara 30 si 30 .Sa te bucuri in continuare de ea fara probleme!

Comment

Am deja o suspensie cu tenta sport din fabrica si masina e destul de joasa si de stabila pe viraje. Mai tare de atat nu prea as vrea decat daca am avea drumuri bune, destul ca simt acum toate gropile de pe drum...
                        zoom-zoom

Comment

Sa ai grija de ea.
                          Foarte frumoasa.Multi km fara incidente neplacute.

Comment

laur_cos ce sa i mai faci suspensii ai,jante mari ai...asta nu e logan sa i faci anumite modificari...le are deja...poate altceva...dar e ok asa cum e parerea mea
                            AdY_JmL_2015

Comment

Multumesc frumos catalin, la fel iti doresc si tie.
                              @icstrem_no1: pe la motor ar trebui sa umblu ca mi-o cam iau... atunci cand am luat-o, am fost prea entuziasmat si nu am asteptat dupa alt motor...
                              zoom-zoom

Comment

cu,consumul cum stai?in oras vorbesc...
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google