Sa Ma Risc? :))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa Ma Risc? :))

Salutare,

Ma tot bate un gand sa fac un circuit mai lung cu masina (Romania-Ungaria-Austria-Germania-Franta- Italia si inapoi Rromanika) ) Sa ma risc? Masinuta mea are 15.ooo si eu un Laureat PH2. Eventual cateva sfaturi sunt binevenite.

10Q

de ce nu...vezi ca masina sa fie apta..deci o inspectie tehnica facuta de cineva care este avizat este cred binevenita. sa ai uleiul schimbat...si drum bun.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Pai de ce sa nu te risti? Nu are ce sa se intample cu masina.

Comment

Nu stiu cum sta treaba cu astistenta prin europa in caz de pica ceva (Domane fereste) )

Comment

topicul trebuie mutat in alta parte...
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Masina - mai ales daca esti singurul proprietar - nu are cum sa aiba probleme. Cu asistenta prin Europa, intreaba la cei la care ai RCA / Casco.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

de franta te sfatuiesc sa te abti....ce e acuma perioada asta e jale la ei...tiganeala mai mare nu am vazut in toata europa,ambuteiaje de 15km permanent si te rup cu autostrazile lor si portile alea ....
              Bart: I am through with working. Working is for chumps.
              Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Acuma daca te tot gandesti la lucruri care sa te sperie nu mai mergi nicirea ,loganu merge foarte bine nu o sa ai probleme cu el vezi ca a mai fost cineva plecat afara cu loganu de pe form si drum bun!

Comment

10q all, o sa ma risc si cu siguranta o sa revin cu ceva povestiri si poze

Comment

Ce sa-ti zic drum bun si multa distractie.Probleme cu loganu nu vad ce poti sa ai....benzina multa si drumuri libere iti doresc pentru ca de asta o sa ai nevoie daca treci si prin franta.Iti pot spune insa daca ajungi prin paris grija mare la motociclisti , e plin de ei si vin din toate directile si tot in franta/italia o sa fie chin cu autostrada scumpa si aglomerata.bafta.
                    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Nu-ti fa probleme, incearca, fara alte retineri, curaj !!!!
                      Doar atat, atentie si curaj !!!
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

si pe mine ma bate un gand din asta dar acum te astept sa vi cu impresii si sfaturi)
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

Comment

eu cred ca e stupida intrebarea, dar eu cred ca poti merge si in Pakistan atata timp cat ai combustibil.multa bafta!
                          sigpic #

Comment

nu ai de ce sa iti faci griji... in Europa e plin de Loganuri... eu abia m-am intors din Italia si am ramas surprins sa vad o groaza de MCV-uri alergand pe sosele.

Comment

confirm ca masina merge 5000 km in regim nonstop bucuresti-germania-retur ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google