Sa Ma Risc? :))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...deci asteptam impresii...cred ca multa lume s-a gandit la asta

Comment

fara nici o retinere da-i bataie, nu o sa ai probleme cu ea dar ai grija la viteze astronomice te poate speria consumul masina se comporta fff bine pe probate pana pe coasta de azur si retur

Comment

EU CRED CA TREBUIA SA TE GANDESTI MAI BINE CAND TI-AI LUAT MASINA. DE UNDE ATATA LIPSA DE INCREDERE IN BATRANUL LOGAN. Mergi linistit ca nu se intampla nimic. Eu abia astept sa plec peste o luna in Italia. Si a mea are 43000km si este 1.4 din 2005.
        1.2 TSI

Comment

eu zic sa nu se duca...e nasol. fara cheie de 13, sarma, patent si 2-3 furtnune de benzina ca sa sufli in jiglere, un set de platini de rezerva, condensator de delcou si o planetara de rezerva sa nu pleci cu loganul din tara. cum drac sa intrebi asa ceva dupa ce faci zeci de mii de km cu masina bagand doar benzina, ulei si lichid de spalat parbrizul?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu plec cu masina in praga spre sfarsitul lunii august. Ma gandeam sa ajung pana in paris, dar asta depinde strict de resursele financiare. Plec cu masina cu toata increderea. E tanara, in floarea puterii, 47000 km. Abia astept!

Comment

exact... chiar daca se numeste Dacia, multe lucruri s-au schimbat. Si tu ai imbatranit si ai devenit mai intelept. Pleaca linistit ca ce ti se poate intampla cu un Mercedes second sau orice alta masina cu renume ti se poate intampla cu Loganul. Nu pleca in schimb la drum lung cu trabantul. S-ar putea sa te intorci cu trenul.
              Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Du-te tare! Eu am ajuns pana in Creta cu un 1310 break care avea la prima iesire din tara doi ani, nicioadata nu am patit nimic cu masinile pe care le-am avut peste hotare, important este sa fie intretinute OK. Drum bun!

Comment

Cate loganuri cu nr. straine am vazut prin romania :spania,franta,germania,olanda,slovacia,italia etc. ei cum au venit la noi in tara pe platforma sa fim seriosi loganu merge acuma se mai intampla cazuri sa se defecteze ca orice masina!

Comment

Mai baieti, nu mai umblati cu prostii! Ce intrebare e asta? Cum sa fie un risc deplasarea peste hotare cu Loganul?
                    Poate lasa ea impresia de ieftin la interior, dar e o masina solida, cu motorizare si tren de rulare pe care va puteti baza.
                    Chiar daca poarta sigla Dacia, nu are nici o treaba cu Dacia 1310.
                    As propune chiar sa fie sterse topicurile de genul asta.
                    ECUFix
                    Please don't visit my homepage!

Comment

Acum ceva timp, cand aveam cam 90 000km, ma gandeam ca nu voi reusi sa merg cu asta mica pana in Barcelona si retur. Iata ca au trecut de atunci peste 30000km fara ca motorul sa se opreasca (am schimbat totusi in acest interval basculele de fata si rulmentii - uzura normala la km astia)

Sunt absolut convins ca daca ii fac revizia la distributie acum, fac 10 drumuri Bucuresti - Barcelona si retur fara probleme. Sa nu uitam ca peste granita combustibilul este de o calitate muuuult mai buna.
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google