Sb-75-vyp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal

si dupa cum am promis si pozele cu incalzirea (butoanele).
    Attached Files
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Buna ideea cu amplasatul lor.Este bine ca nu ai geamuri electrice si pe spate.
      sigpic
      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Nu e locul lor original acolo ??
        sigpic

Comment

• frumoasa masina , imi place.
          bv
          sigpic

Comment

• Asa domnu'!
            Foarte fain!
            Cu prima ocazie, (cand am vreme), o sa fac si eu tot ceva de genu'!!!
            Super tare!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• nu pentru ca nu sunt tavite cu 4 butoane, e facuta de mine, locul or e asa cum le-am avut in pozele de pe paginile anterioare dar punand si pe spate am preferat sa le mut la un loc toate 4.
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• domnu...poti sa-mi faci si mie o tavita pt butoanele la incalzirea in scaune de genu cum ai tu...dar cu 2 locuri pt butoane....platesc bine!!te roog
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ma nzn-ule vezi ca gasesti la dezmembrari tavita direct cu 2 locuri de butoane, dar cred ca o sa trebuiasca sa decupezi din consola sau sa iei una de la o masina cu geamuri electrice pe spate.
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• @MVP....ms fain...am gasit la altcineva cu 2 butoane...
                    @Vyp...ms oricum domnu.bafta.
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nzn ai si tu incalzire?

Comment

• o poza de la regionala cu o masina facuta cu mult bun gust si o toba care`mi place la nebunie toate cele bune iti doresc
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• omu cu jante pe 17 dat par pe 18
                          numai bine iti doresct Vyp !

Comment

• Frumoasa masina "vecinului". Se vede ca e bine intretinuta. Daca ar fi fost a mea , as fi scapat de sticherele de pe usi. In rest asa as lasa-o

Sper sa nu te supere , ideea! Numai bine VYP
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• mersi de urari, de ce suparare sefu?
                              am in plan sa plec din fata pana in spate si sa fac curat dar mai astept sa am finante pentru un nou look, in etape
                              - faza 1 dispare cromul de pe fata, faruri-bandou-stema dacia
                              - faza 2 dispare lateral tot ce e in plus
                              - faza 3 dispare cromul pe spate, bandou-scrisuri-stema dacia-colant
                              Singurul lucru ramas in discutie la spate e butonul care inca nu sunt hotarat sa dispara sau nu.
                              Acesta e planul pe 2010 si sper sa-l respect cum fac de obicei cand i-mi propun ceva.
                              Pana la internationala sper sa am gata fazele 1 si 2, ma incurca bandou ca nu gasesc nicaeri unu de plastic sa-l pot vopsi, in rest zarurile sunt aruncate.
                              Saptamana viitoare se pune in miscare faza 1 asa ca stati pe faza revin cu poze din timpul lucrarilor, sper sa fie gata pana la pasti.

Vreau sa-mi mentin imaginea de ph2 modificat cu bun gust, chiar daca nu e cea mai deosebita masina.
                              Last edited by vyp75; 1 March 2010, 16:48.

Comment

• Salut...am vazut masina...imi place..e facuta cu gust...cel mai rau m-a "tulburat" eleronul de pe portbagaj..arata demential..felicitari pentru modul in care ai facut masina
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google