If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Off... ce urasc asta: 'lasa husele ca protejeaza tapiteria' . Pai daca vrei sa iti protejeze tapiteria, inseamna ca iti place tapiteria... dar daca iti place, de ce sa nu te bucuri de ea? las-o fara huse. Eventual faci unele speciale pentru Logan care sa se muleze perfect dupa scaun, sa nu se vada tapiteria originala
Off... ce urasc asta: 'lasa husele ca protejeaza tapiteria' . Pai daca vrei sa iti protejeze tapiteria, inseamna ca iti place tapiteria... dar daca iti place, de ce sa nu te bucuri de ea? las-o fara huse. Eventual faci unele speciale pentru Logan care sa se muleze perfect dupa scaun, sa nu se vada tapiteria originala
Mie deexemplu imi place tapiteria care o am, dar nu stiu de la ce, bancheta e destul de patata. Se curata si mai greu decat niste huse si dureaza mai mult uscarea. Husele le speli si le pui la soare sa se usuce si in cateva ore poti sa le pui inapoi pe masina. Tapiteria se curata mai greu, dar trebuie sa recunosc ca e mai frumoasa decat husele.
cand vrei sa vinzi masina,o vinzi cat mai originala... nu?si omu din piata tre sa o vada ca pe o masina intretinuta,curata,nu cu tapiteria rupta sau patata sau etc...poate el deaia vrea sa le protejeze.
mai la mine nu e problema de murdarit nimica e vorba simplu doar de aspect.
husele le am de 1an juma si sunt impecabile.
deci cu sau fara?
la sfarsitul lunii particip la un show de tuning si de aia intreb cum da mai bine la ochi?
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
razi sibiene de parca nu ai sti.
ramane in discutie faza cu husele, astept in continuare pareri.
ramane in discutie si suspensia low la care sunt in documentare.
si o surpriza care sper sa o rezolv deasemenea pana la sfarsitul lunii.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment