Originally posted by dj_dragos
View Post
Sb-75-vyp
Collapse
X
-
Tudore nu am facut drifturi ma,ci intoarceri).
VYP-ule astsa ne vedem la Cluj de data asta sa povestim langa masini nu doar sa ne salutam.Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
de astazi masina mea mai are inca o optiune in plus, scaune incalzite
lista devine tot mai mica.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
poze si cu satelitul de la volan, mai tarziu da asta e am uitatAttached FilesIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
arata bine masina...spor la traznit in continuare;)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
ce sa zic, masina e belea. daca era un 16 volti era si mai belea. o intrebare, comada de la volan e de pe clio ? ce modificar a necesitat? si un pret pentru scaunele incalzite? le-ai skimbat sau ai pus doar husa ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
sal
- alimentarea la scaune am avut-o trasa de fabrica, masina fiind facuta pentru export, dar e usor ai nevoie de 2 fire, + si -, le iei de la bricheta.
- comanda de la volan se potriveste de clio sau kangoo, are puse niste rezistente in ea care dau tensiuni diferite la casetofon, acesta avand mufa stereo minijack pe intrarea auxiliara.
- kitul de incalzire m-a costat 300 ron si cuprinde instalatia electrica, butoane, huse, carenaje pentru 2 scaune. Am demontat scaunele si sub tatiteria originala am montat husele incalzite, toata operatiunea a durat 2 ore in total la amandoua scaunele.
azi am facut proba si sunt super multumit de cum lucreaza incalzirea, recomand.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Salut , de unde ai luat kitul ? si ce vreau sa te intreb are vreo reglare sau termostat se opresc singure la o anumita temperatura ? eu am huse din alea universale incalzite care le pun sub huse dar te incalzesc pana iti iau foc pantaloni nu se opresc nici o data ...
Frumoasa treaba ai facut la masina , spor in continuare !Degeaba gandesti daca esti prost!
Comment
Comment