2.0 L (1998 cc) petrol SOHC 8-valve I4 MPI turbo; 175 PS (129 kW; 173 hp); top speed: 217 km/h (135 mph); 0–100 km/h: 8.6 s
Sb-75-vyp
Collapse
X
-
Sa ai bafta de ea, mai e una rosie de vanzare pe net, R21 Turbo Quadra (4x4), am intrebat de ea iar cand mi-a spus ca piese gasesc numai din afara am lasat-o balta. Rare masini!!
Comment
-
Originally posted by vyp75 View Postmasina care se vinde e laguna mea din 2007, la 6800e negociabil o dau ca am nevoie de bani.
cu loganul nu stiu ce s-a mai intamplat, din pacate.
masina ce am luat-o intradevar e oldschool, cum se faceau o data si i-si merita toti banii.
Comment
-
Din pacate nu mai am nimic de actualitate pentru acest topic, asa ca va rog a se inchide.
Cu prima ocazie cand i-mi iau masina am sa deschid urmatorul topic la sectiunea adecvata.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Se pare ca pana la urma fostul vyp si-a gasit linistea, e la cineva in bucuresti cumparata iar numerele au aparut in dotarea mcv-ului meu.
Poate reusiti sa il abordati pe baiat si sa-l racolati in club, sa mai vad si eu masina din cand in cand.
Astept poze de la voi cu fostul meu VYP, sa va vad la panda cum apare poza..........
dau o bere pentru poze................Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
colegu, nimica de la bucale, nu l-ai mai prins pe baiatu?
din cati colegi avem la bucuresti sa nu se intalneasca nimeni cu ex-vyp ?????????Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Comment