Sb-75-vyp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2.0 L (1998 cc) petrol SOHC 8-valve I4 MPI turbo; 175 PS (129 kW; 173 hp); top speed: 217 km/h (135 mph); 0–100 km/h: 8.6 s
    sigpic

Comment

• Vrei sa renunti la o masina din 2007 pentru una din '88 ??
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da si ce are cu ani ,doar gaina batrina face zama buna
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Pentru o masina din 1988 nici piese nu se tare mai gasesc. Lucrez la o firma mare de piese auto si crede-ma nici programul de identificare Renault original nu mai recunoaste masini asa vechi.

Comment

• Sa ai bafta de ea, mai e una rosie de vanzare pe net, R21 Turbo Quadra (4x4), am intrebat de ea iar cand mi-a spus ca piese gasesc numai din afara am lasat-o balta. Rare masini!!
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by vyp75 View Post
              masina care se vinde e laguna mea din 2007, la 6800e negociabil o dau ca am nevoie de bani.
              cu loganul nu stiu ce s-a mai intamplat, din pacate.
              masina ce am luat-o intradevar e oldschool, cum se faceau o data si i-si merita toti banii.
              loganul l-am vazut eu ieri in targ la vitan.de vanzare.

Comment

• Din pacate nu mai am nimic de actualitate pentru acest topic, asa ca va rog a se inchide.
                Cu prima ocazie cand i-mi iau masina am sa deschid urmatorul topic la sectiunea adecvata.
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Se pare ca pana la urma fostul vyp si-a gasit linistea, e la cineva in bucuresti cumparata iar numerele au aparut in dotarea mcv-ului meu.
                  Poate reusiti sa il abordati pe baiat si sa-l racolati in club, sa mai vad si eu masina din cand in cand.
                  Astept poze de la voi cu fostul meu VYP, sa va vad la panda cum apare poza..........
                  dau o bere pentru poze................
                  Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Masina este in siguranta cred , am oprit si am vorbit cu noul proprietar , este mereu curata
                    sigpic

Comment

• pai sa mai vb fane, cum zicea si vasi, "racoleaza.l in club"

mult succesc cu dricu`

Comment

• vreau poze.............
                        mersi.
                        maine pun poze cu noile modificari la dric, pe topicul lui.

Comment

• astepam poze vyp-ule sa vedem ce ai facut....cum ai schimbat-o

Comment

• colegu, nimica de la bucale, nu l-ai mai prins pe baiatu?
                            din cati colegi avem la bucuresti sa nu se intalneasca nimeni cu ex-vyp ?????????

Comment

• Eu l-am vazut acum 4-5 zile, in mers ! arata ingrijita!
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Si eu m-am intalnit vineri cu el parca,arata bine masina
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google