Lsa cromul acolo, are farmecul lui arata super asa cum e, daca dai in fata jos ar trebui sa dai si in spate banda aia , asa cum e acum e perfect !
Sb-75-vyp
Collapse
X
-
ideea finala, la crom nu renunt ca da bine cu vopseaua de pe masina si cu emblema, mai ales ca am si pe spate.
azi am montata si deschiderea la portbagaj din telecomanda cheii originale a masinii.
insa am o dilema din cauza butonului de deschidere la portbagaj nu revine bobina in pozitia initiala si daca pun arculet nu mai are putere sa deschida.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Colegul cu PH2 Rosu de la nationala are bad boy-ul in constructie... Oricum, Vyp ,parerea mea e aceea ca e unul dintre f f f putinele PH2-uri personalizate cu f mult bun gust ;)
Tot inainte si spor la bani !!! Baftasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
azi am mai reusit sa pun o tija de ghidare la tanponul de sus al motorului.
mai nou nu se monteaza pentru economie, cica....Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Nea Vasile!!!!!
Sa nu-mi spui ca......
Abia stept sa le vad!!!
Comment
-
sal
dupa cum am promis si poze cu noua achizitie.
las pozele sa vorbeascaIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment