Lasa-l sus
Sb-75-vyp
Collapse
X
-
azi m-au sunat cei de la vocia clientului si in urma discutiei avute de ei cu dilerul din sibiu cu se acorda garantie, mi-a recomandat sa incerc si la medias poate ei sunt mai cooperanti si rezolva cumva macar daca nu acopera garantia sa nu mai ia banii de constatare.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Vyp-ule urata treaba cu radiatoru,bafta la toata treaba asta,iar in privinta numarului recomand sa-l pozitionezi jos,e putin mai diferit si in plus e mai frumos asa.Parerea meaMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
vyp75 - interesant kitul de la dacia ptr. ph2..si stai linistit ca nu esti singurul care are radiatorul facut praf,al meu este identic cu al tau,si ce e mai fain e radiatorul de AC ca el e in fata celui e apa,si fiind primul a primit niste bolovani prin grila ,saptamana asta am vazut si eu cand am demontat bara fata ,si am ramas fara cuvinte ,si am s trec urgent la plasa si eu ,pana nu e prea tarziu...asa ca bucurate ca nu esti singur in aceasta situatie..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
iata provizoriu cum arata sa va puteti da o parere in legatura cu numarul.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Retrag ce am spus.lasal acolo unde ii este locul,cel putin pana cand iti vei face un bad boy look,daca iti vei face.Atunci intradevar ar arata bineMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
domnu,unde ti-ai vopsit spoileru fata?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment