arata foarte bine masina ta, imi plac foarte mult jantele si modelul pragurilor ;)
DJ-xx-AIN
Collapse
X
-
Comment
-
cate o spira pe fiecare arc...oricum se comporta bine nu sunt probleme deloc
Multumesc vgroza ,de mult timp urmaresc masina ta desi eu unul nu as avea curajul tau ,
Astazi am primit vesti bune despre bara fata ,am fost si am vazut-o ,este OK ,este ceva custom ,stilul nemtesc ,sper in cateva luni sa o termin partea exterioara si sa ma pot bucura de ea in vara asta
Oricum ,TOT CE AM FACUT PANA ACUM SE DATOREAZA PRIETENILOR MEI CARE M-AU SUSTINUT , M-AU IMPINS DE LA SPATE ,M-AU AJUTAT SA IAU CELE MAI BUNE DECIZII IAR DACA MI-AU PUS BETE IN ROATE LE-AU PUS CU UN SCOP PE CARE L-AM AFLAT SI EU ULTERIOR SI CARE MI-AR FI PERICLITAT ASCENSIUNEA .
FARA SILVIU ,COSMIN SI MIK NU AS FI REUSIT SA ADUC MASINA IN STADIU ACESTA...ABEA ASTEPT FINALUL...Last edited by alin_ti_1031; 18 January 2010, 23:31.
Comment
-
imi place mult mashinuta ta...ai gust in materie de tuning..spor la facut bani ;))
ca sa ai sa o faci si mai frumoasa decat atat
bft man
Comment
-
cine si cum ti-o facut sa stea faza scurta cand dai lunga?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
si Ain dupa muuulta munca stiu ei prietenii mei ce am stat toti sa montam tot la loc .....
cine statea sambata prin ger sa monteze usi pe masina ..eu cu silviu ,sau noaptea prin peco sa montam interiorul la loc...eu cu cosmin.....in fine per total a iesit binisor ,sper sa va placa si voua...ca la cata munca a fost nu m-as mai apuca a 2-a oara)
Comment
Comment